Aalime bikerem yani reklam iyi uygulama nasil ondan bende rrsimlere aldanip gidipte coxugu hasta etmek istemiyorum 🙈bahars baktim internetten yarin bi konuscam oraylada tesekkurler ❤
bikerem Aalime rica ederim,nedense louise in resimleri falan daha dikkatimi çekiyor,paketim bitince deneyecegim ben de
Ulku_06 Aalime Owww. Çok uzak. Ama yine de paylaşayım. Batıkent, Turgut Özal’da. https://www.bluedreamsbabyspa.com/ Biz 40 çıkarma için gittik, süper bir süsleme ile karşılaştık. 30 dk. Yüzme, masaj, mayo bez onlara ait. Geçen yıl 100 TL idi. Bu yıl bilmiyorum.
Ulku_06 Aalime Evet canım. Çok uzak. Spadan sonra bebiş üşür ve zaten hemen uykusu geliyor. Yollarda perişan olmasın. Louise baby spa çukurambar, bi nebze daha yakın size ve çok giden arkadaşım oldu. Çok beğenmişlerdi.
Aysenur-efe Aalime Evet bazı Spa merkezleri 36 aya kadar alıyormuş. Bizde 1 yaş kutlaması yaptık gidip
denizz06 Aalime hatırlamıyorum ama maksimum 40 dk falandı. 150 civarı ödedik. Masajda yapıldı. Süslemede
Aalime Teemo07 tahmin ettim zaten cunku ortam cok guzel duruyor insan bi kerede olsa denemek ister orayi yogundur ben zaten 1hafta sonrasi falan dusundum yarin ararim bakalim tesekkur ederim 😍🥰
Teemo07 Aalime bende çok istedim götürmeyi ama sünnetine denk geldi. 1 ay beklemem gerekti sonra da evimize döndük. Artık burda götüreceğim.
Makaron_88 Aalime 1 saatti sanırım bnim bebiş durmamıştı biz erken çıkmıştık ama güzeldi bidaha gidicem
Gunsss Aalime maidanda bahar baby spa var çok memnun kaldık biz hep oraya götürdüm büyüdü artık bizimki gidemiyoruz
Makaron_88 Aalime yok suda durdu çok ta keyifliydi sonra bi uyku bastırdı tabi ozmanda küçük ay kaça kaça eve gelmiştik ama çok güzeldi🙂