Aalime Ankarada louise baby spa ya goturen varmiiiii memnun kaldinizmi veyaa baska bir merkezde olabilir temizligi basta olmak uzere oneri alabilirim 6ay sonrasi haftalik goturmek icin
Prensmoms Aalime ben oğluşumu milababyspa ya götürdüm 2-3 hafta önce çok güzel ve keyifliydi temizdide tavsiye ederim cnm
Makaron_88 Aalime 1 saatti sanırım bnim bebiş durmamıştı biz erken çıkmıştık ama güzeldi bidaha gidicem
Ulku_06 Aalime Owww. Çok uzak. Ama yine de paylaşayım. Batıkent, Turgut Özal’da. https://www.bluedreamsbabyspa.com/ Biz 40 çıkarma için gittik, süper bir süsleme ile karşılaştık. 30 dk. Yüzme, masaj, mayo bez onlara ait. Geçen yıl 100 TL idi. Bu yıl bilmiyorum.
Aalime Prensmoms bakiyim bi orayada ya bizde egzama var ten cok hassas ondan dolayi temizlikten yana endiseliyim teni nerdeyse putur putur yani heran bisey kapmaya acik vucut ondan arastiriyorum tesekkurler bakayim burayada ne kadar surdu neler yaptirdiniz masaj vs
bikerem Aalime maidan da bahars baby spa ya gidiyoruz 1 yıldır. Louise baby spa yi da gormek isterdim reklami cok güzel cunku
Aalime bikerem yani reklam iyi uygulama nasil ondan bende rrsimlere aldanip gidipte coxugu hasta etmek istemiyorum 🙈bahars baktim internetten yarin bi konuscam oraylada tesekkurler ❤
Prensmoms Aalime hijyen açısından ben beğendim zaten tek kişi var oranın sahibi ayrıca aynı zamanda yüzme öğretmenliğide yapıyormuş bir aile gitmeden diğer aile gelmiyor karşılaşmıyorsunuz kimseyle yarım saat 40 dk yüzme sonra masaj 😊 çukurambarda yeri
bikerem Aalime rica ederim,nedense louise in resimleri falan daha dikkatimi çekiyor,paketim bitince deneyecegim ben de
Ulku_06 Aalime Evet canım. Çok uzak. Spadan sonra bebiş üşür ve zaten hemen uykusu geliyor. Yollarda perişan olmasın. Louise baby spa çukurambar, bi nebze daha yakın size ve çok giden arkadaşım oldu. Çok beğenmişlerdi.