Aysenur-efe Aalime Evet bazı Spa merkezleri 36 aya kadar alıyormuş. Bizde 1 yaş kutlaması yaptık gidip
Aalime Aysenur-efe aa iyiymis ya bi ilk denemeyi yapalimda sipa durcakmi bilemedigim icin tedirginim 😂
Aalime Makaron_88 paranin yuzde 60i zaten ona gidiyor gibi hissedecegim icin cekerim ahahhahaha oyle ortam hazirlamislarki cezbediyor 😂
Aysenur-efe Aalime Başlarda tedirgin olsalar da sonra çok hoşlarına gidiyor 🥰 umarım güzel bi deneyim olur sizin içinde ☺️
Teemo07 Aalime bende çok istedim götürmeyi ama sünnetine denk geldi. 1 ay beklemem gerekti sonra da evimize döndük. Artık burda götüreceğim.
Beyza_momss Aalime Louis de bize terso 😂 güzel ama şu beyzaburak varya onlar gitmişti yanlış hatırlamıyorsam
Beyza_momss Ulku_06 aklımda olsun burası detayları için arayım güncel fiyatı için falan teşekkür ederim 🌸
Beyza_momss Eliff61 elfbaby spa şu meşhur bitmeyen gimsa park Eryaman var ya canım onun hemen yanındaki rezidans ta gösteriyo navigasyon da nasıl içeriğini bilmiyorum ama bu fikrim yok arayıp bilgi almadım daha
Prensmoms Aalime hijyen açısından ben beğendim zaten tek kişi var oranın sahibi ayrıca aynı zamanda yüzme öğretmenliğide yapıyormuş bir aile gitmeden diğer aile gelmiyor karşılaşmıyorsunuz kimseyle yarım saat 40 dk yüzme sonra masaj 😊 çukurambarda yeri
Aalime Prensmoms evet bugun sabah konustum bilgiler aldim yarin sabah 10 randevu ayarladik bakalim nasil olcak cok heyecanli😂