Degrmenesra sevdanurrrrr var ben yazın yaptım 1 ay güzel bi sonuç aldım beden olarakta sıkılaştım inceldim ama ben termal tayt giyip yapıyorduk
dinle_beni_bi sevdanurrrrr evet olmaz mı. Leslie yaparak güzel kilo veriliyor. Biraz da diyet olursa çok daha iyi.
Yagmuralmila sevdanurrrrr 30 dk olanına basliyim dedim dün akşam.. sadece 6 dk dayanabildim 😄😄 bugün 10 dk ya çıkarım bence 😄
Tuba Miniklerinannesi0620 Tuba kahvaltı hiç yapmazdım onun yerine ara öğün tarzı bir şey yiyordum ve öğlen 12/13 gibi yemek yiyordum sonra akşam 17 gibi yiyordum yine 🙏🏼 Haftasonları kendimi ödüllendirip tatlı da yiyordum Burada anlattım, daha sorunuz varsa alırım 🤗
Cennet24 sevdanurrrrr 30 olanı yapıyorum termal tayt giyiyorum pertim çıkıyor vallahi ama birakmicam 3gundur yapıyorum istedigim kiloya gelene kadr
Armyanne Sultanmer ücretlimi peki birde hangi diyetisyen 40 günlük bebeğim ve aşırı kilo aldım basenlerim yikiliyo resmen hiçbirşeyin olmuyor
Elifatih25 sevdanurrrrr Ben leslie ve diyetle iki ayda 12 kilo verdim. Kesinlikle ise yariyo bence. Suan vaktim olmadigi icin leslie yapamiyorum bir haftadr diyete basladim ama cok yavas gidiyo kilolar zamanim olsa yine leslie yapardim
gurbetkusuuu Cennet24 Birakma canım bende asla birakmicam dedim her gece bebeyi uyuttuktan sonra yaptım gece 1 bile.olsa yaptım ah ne çektim ben bilirim ama sonunda istediğim kiloya ulaştım ve çok mutluyum.cok şükür
hickimse1 Sda9191 sabah aç karna 45 dk 3mil akşam aç karna 45dk 3mil. Boğazını tut. Ayda 5 kg gerçekten gidiyor.
aslansmomm hickimse1 ay bu nasıl bir sey beni de bilgilendirirmisiniz ilk kez burda gördüümm😲 bir de ben emziriyorum kullanabilir miyim
Ebrararin TheBaby hergun leslie 45 dk olanı 1 saate tamamliyordum ve diyetle destekledim hafta sonları tartudaki eksiler beni daha çok gaza getirdi ve benim gerçekten psikolojim bozulmuştu deli gibi ağlıyordum 26 kilo almıştım
Ebrararin Serapemrah ama leslie de birsey var sikilastirmiyor kadının kollarına bir bakın yıllardır yaptığı halde vıcık vıcık ben birde termal sauna takım aldım süper gitti ve sikjlastirdi
Ebrararin Maheste hergun 1 saat leslie ve diyetle azim çok önemli birde gerçekten kilolara nakadar takıntılı olduğunuz veriliyor inanın
Serapemrah Ebrararin ben leslieye ek olarak mekik çekiyodum squat felan yapıyordum yani bişeylerle destekledim güzel kilo gitti yaa bu sayede minik mucizem oğlum oldu sonra🥰
Fka Leslie ile çok sıkılaşmıştım ben. Doğumla mahvoldum kilo fazlam var. Zatıflayan arkadaşlar nasıl bir diyet yaptınız. Ne yeyip içtiniz