Medihamesut Tazeanne0134 eğer kafama çok aşırı yatan bulamazsam onu alacağım zaten sanırım çocuktan çocuğa da değişiyor belki de
Tazeanne0134 Medihamesut valla bişe diyemicem canım bende avent düşünüyordum buna denk geldim eğer güzel çıkmazsa avente dönerim dedim ama güzel çıktı 😂komşumda kullanıyor oğluna aynısından oğlu ile oğlum arasında 34 gün var ve memnunuz yani biz
sparrow Medihamesut Mamajoo ve wee baby sulugunu kullandık hiç akıtma sorunu olmadı hiç bir problem yasamamistik, bu iki markayı da öneririm. Şuan herşeyi bardaktan içiyor artık suluk kullanmıyor.
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Mertela_32 Tesetturuindirimdenal diye bir sayfa takip ediyorum hikayelerine bakın instagramdan alan aldı o fiyata 🙈
Deletedmom5284 Ben iki tane wee baby aldım çok severek kullanıyor içinide pipet temizleme fırçası ile temizliyorum
Medihamesut Deletedmom5284 wee baby de içinde su kalınca pipet kısmı yosunlaşıyo sararıyo diyen çok oldu doğru mu
Ebrukntr Yeliz1678 bende aldım aynısından ancak sıcak suyla dezenfekte edeyım dedim ve anında yamuldu altı eridi gibi yani öylesine kalitesiz plastikten lütfen dıkkat edelim naçizane fikrim ben nuby kullanıyorum memnunum ❤️
susunbebekuyuyo Medihamesut biraz pahalı 1,5 sene önce 120 tl almıştım ama taş gibi nerelerden düştü banamısın demedi okula gidene kadar kullanırım ben bunu
Deletedmom5284 Medihamesut ben düzenli temizlediğim için hiç görmedim öyle birşey canım her akşam pipet fırçası ile temizliyorum
Annesi23 Medihamesut valla ben 251514 tane suluk değiştirdikten sonra NUK dökülmeyen bardaklarından aldım ve oh be dedim. İçimi çok rahat asla dökülmüyo çok çok memnunum.
Medihamesut Annesi23 bardak denedim ağzı böyle geniş olanı değilde çubuk pipet gibi olanları istiyo diğerleri maalesef dolap da bekliyor beni çocuk seçiyor diyorlar da inanmazdım cidden doğru
Medihamesut susunbebekuyuyo sağlam olsun da değer dakka bası suluk değiştirmek aynı paraya denk gelecek zaten görüntüsü de hoş güzelmiş suan inceliyorum
Esre AyPerisiVeGokPrensininAnnesi 17 TL ..50 falan bile olsa kapılır.. cidden o kadar düşüyor mu ya .şok oldum
Arveninannesiii We baby aldık bizde akıtma yapmıyor ama koku yaptı malesef gündüz onu kullanıyoruz gece artık havalandırıyorum öyle kullanıyorum. Geceden a101den uygundu 5 lira mı neydi onu aldım yedek olsun diye hiç koku yapmadı onu kullanıyoruz
Medihamesut Arveninannesiii bende gördüm bu üzeri disney desenli olanlar mı eğer oysa hala vardı gidip alayım yarın
Medihamesut Deletedmom5284 genelde bende her gece yatmadan bitkisel deterjanlı suya bırakıyorum ama bakalım o nasıl olacak suan seçenekler çoğaldı eleme yapacağım ☺️
Arveninannesiii Medihamesut bzimki yeşil renk ve harfler var renkli canım iki tane almıştım yedek birni kaybettik diğerini kullanıyoruz hala bu kadar iyi beklemezdm bu fiyata
Medihamesut Tazeanne0134 suan kafama yattı baya zaten biri daha onu yazdı memnun olarak kullandı instagramda fenomenler paylaşıyordu da reklamdır diye oralı olmamıştım burda bizden birileri iyi deyince içime siniyo 😌