Medihamesut susunbebekuyuyo sağlam olsun da değer dakka bası suluk değiştirmek aynı paraya denk gelecek zaten görüntüsü de hoş güzelmiş suan inceliyorum
Tazeanne0134 Medihamesut 😂😂 Allah iyiliğini versin al bence derim hani 100 tl falan olsa belki ama 37-40 tl o aralarda beğenmezsen başka bakarsın ama beğenmeme ihtimalin olmaz bence 🥰 çünkü gayet güzel bişe
Arveninannesiii Medihamesut bzimki yeşil renk ve harfler var renkli canım iki tane almıştım yedek birni kaybettik diğerini kullanıyoruz hala bu kadar iyi beklemezdm bu fiyata
Medihamesut Arveninannesiii fiyat performans ürünü desene yarın bir bakayım dışarı için kaliteli bişey ilaki alacağım ama bu fiyata da onu alayım evde kullanır en azından
Tazeanne0134 Medihamesut al canım dene yaz inşallah Allah razı olsun dersin bende haziran ayından beri kullanıyorum 5.5 ay olmuş alalı yani inşallah sende memnun kalırsın 🥰
Arveninannesiii Medihamesut aynen canım yedek olunca zararı yok malum yetişilmiyor kırılıyor kayboluyor felen
Mommqueen Medihamesut skiphop önerirm çok kullanşlı ya da munchkin cup iksde çok kullanşlı damlatmıyor koku da yapmıyor
Medihamesut Mommqueen skip hoop bir anne daha çok beğendiğini söyledi sanırım bende onu alacağım diğer markayı duymadım ama önerin için teşekkür ederim 🥰
Mommqueen Medihamesut rica ederim diğer markada çok bilindık bi marka amerikada bardak seklinde çocuk cektıkce su geliyor onun dışında akmıyor damlatmıyor pipetliden cıkınca kızım onu kullandı çok memnun kaldık cidden 🌸🥰
Medihamesut Mommqueen eğer ki alacağımı da beğenmezse onu deneyebilirim kaliteli olan seçenekler genelde dayanıklı oluyor zaten ☺️
mihrosum Medihamesut hayır artık satılmıyır. Satısı durdurulmuş. Genel mudurluk ve fabrikasıyla gorustuk ne yazık ki artık uretımi yok o yuzden bir suru kisi yeniden suluk alıyor