AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Medihamesut Tüh sabah philips akıtmayan suluk 3 tanesi 57 tl idi. 😂 Kargo bedava hemde ben almadim alan çok oldu. Helsiburadada idi kalmamıştır.
Medihamesut AyPerisiVeGokPrensininAnnesi ayyy inanmıyorum çok iyi fiyatı kaçırmışım heryerde 130 TL suan
busra_54 Medihamesut bir öneri sunamayacağım ama oģlum 16 aylik ve 3. Çocuğum hiç suluk kullanmadık 🤭
Medihamesut busra_54 maşallah diyeyim de nazar etmeyelim keşke başta bende öyle yapabilseydim attık çok geç su hariç herşeyi bardakta içiyor ama suluk olmadan dışarda su içmiyor 😕
Medihamesut mihrosum mihrosum ayy oda çok pahalı olmuş artık bende denemeye korkuyorum başka alırsam alışır mı diye yedek uç 60 TL satılıyor aslında
mihrosum Medihamesut hayır artık satılmıyır. Satısı durdurulmuş. Genel mudurluk ve fabrikasıyla gorustuk ne yazık ki artık uretımi yok o yuzden bir suru kisi yeniden suluk alıyor
Aalizzwell Medihamesut pipetli olduğuna eminmisiniz 12 ayda kullanıyor o ucu düz emzik şeklinde olan sanırım sizde ki
sparrow Medihamesut Mamajoo ve wee baby sulugunu kullandık hiç akıtma sorunu olmadı hiç bir problem yasamamistik, bu iki markayı da öneririm. Şuan herşeyi bardaktan içiyor artık suluk kullanmıyor.
Medihamesut Tontisimm bende gördüm onu ama ters çevirince akıyor ve su kalınca kokuyor diyen çok öylemi gerçekten
Tazeanne0134 Medihamesut canım ben oğluma wee baby alıştırma bardağı kullanıyorum pipetli maşallah hem sağlam hem akıtma yapmıyor ben memnunum https://m.trendyol.com/wee-baby/akitmaz-suluk-alistirma-mavi-pipetli-bardak-380-ml-p-37283021?boutiqueId=587804&merchantId=223533 Ben çok memnunum yani hem uygun hem güzel
Medihamesut Tazeanne0134 uygun fiyatlı olduğu için deneyeyim bi ya çok pahalı olanlara da içmez diye cesaret edemiyorum ki
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Medihamesut https://www.hepsiburada.com/philips-avent-pipetli-bardak-12-ay-300-ml-pembe-sari-scf79802-p-HBV000007PUE0?magaza=cocukicinhersey&url_src=and-product-detail sabah 17,90 dı🙈
Tazeanne0134 Medihamesut valla canım ben kullanıyorum üstündeki desenler silindi ama onun dışında bi sıkıntı yaşamadım inşallah sende memnun kalırsın
Medihamesut AyPerisiVeGokPrensininAnnesi geceleri çok düşüyor fiyatlar aslında uyanık kalabilsem bakacağım da uyanana kadar indirim bitiyo ay valla üzüldüm kaçırdığıma 😂
Esre AyPerisiVeGokPrensininAnnesi 17 TL ..50 falan bile olsa kapılır.. cidden o kadar düşüyor mu ya .şok oldum
Medihamesut Tazeanne0134 eğer kafama çok aşırı yatan bulamazsam onu alacağım zaten sanırım çocuktan çocuğa da değişiyor belki de
Tazeanne0134 Medihamesut valla bişe diyemicem canım bende avent düşünüyordum buna denk geldim eğer güzel çıkmazsa avente dönerim dedim ama güzel çıktı 😂komşumda kullanıyor oğluna aynısından oğlu ile oğlum arasında 34 gün var ve memnunuz yani biz
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Mertela_32 Tesetturuindirimdenal diye bir sayfa takip ediyorum hikayelerine bakın instagramdan alan aldı o fiyata 🙈