t_bulut Miyauw aşılı mı kediler annemin 4 yaşında kedisi var hiç aşı olmadı oğlumun dr uda izin vermediği için 11 buçuk aydır annemin evine gidemedim😔
Zeynepalya_ve_annesi Mete_mom yedigi mamadan kaynakli zaten birde mevsim geçişi sırasında oluyor biyle seyler ki bizim saclarimizda dökülüyor
Yorgunanne07 Momyboygirl ya içime sokasım geliyo bilmiyorum sizde öylemisiniz öpmeye doyamıyorum birde küçük kızım pek rahat vermio bebek gibi kucağına alıp gezdirio bizim kedide sevmio bazen yoluyor 😀
Momyboygirl BusraDefneozel biyere giderken ne yapıyorsunuz peki ? çok güzeller hep birlikte olsunlar sağlıkla inşallah 😍
tugbao Momyboygirl 3 tane kedim var. Biri daha 7 haftalik. 3u de british 3u de disi. Kizim eve ilk geldiginde bi kokladilar gotlerini donup gittiler. Simdi besikteyken falan uzanip bakiyolar. Hic yabancilamadilar 😁 Hatta minik olan surekli yaninda yatmak istiyo 😁
tugbao Momyboygirl eger bahsettigin tatil falansa kardeslere anahtar birakiyoruz. iki tane kedi olunca gozun arkada biraz daha kalmiyo cunku bi sekilde enerjilerini atiyolar. gunubirlik gidersek de mamalarini sularini koyuyoruz.
Deletedmom5284 Momyboygirl o sorun olmuyor 2-3 gün yalnız kalabiliyorlar ama ondan fazlasında anneme bırakıyorum ben
Deletedmom5284 Momyboygirl gezmeye küçüklükten alıştırırsanız eğer heryere gelir sizinle, benim kedim evden çıkmaz korkaktır alıştırmadım küçükken şimdi veterinere bile çığlık kıyamet gidiyoruz, hayvan kabul eden otelleri tercih edebilirsiniz 🥰
Momyboygirl Deletedmom5284 haklısınız bir melek var çok istiyoruz almayı inşallah olur çok güzel bir görsen 🥺
dolunay01 Momyboygirl hıc zorşanmıyorum çocuğum sorumluluk sahibi olmasını destekliyor mamasını veriyor hergun asırı tüy dokmuyor .sürekli ogluma pati atıyor bacaklarını çiziyor amaoglumda onu cok sevıyor .beşiğinde uyuyor suan oglumun 😄
BusraDefneozel dolunay01 scottish fold 4 yasinda erkek e bide 5 kilo 🥰 bence bir kedinin en buyuk gucu ona dokundugumuzda negatif nekadar his varsa almalari 😍🙏
BusraDefneozel dolunay01 scottish fold 4 yasinda erkek e bide 5 kilo 🥰 bence bir kedinin en buyuk gucu ona dokundugumuzda negatif nekadar his varsa almalari 😍🙏
UmayGmz Momyboygirl ben günlük ev süpürürüm 3.5 yıldır lily(patili kızım) bizimle alışkanlık olmuş hamileykende doğumdan sonrada her gün süpürdüm evi tüy derdim pek olmuyor sadece lily umayı(insan yavrusu olan kızım) kıskanıyor yanına yanaşmıyor kokluyup bu nerden çıktı şimdi ya diyip uyumaya devam ediyor bazen kıskanıp umayı kucagıma alacagım sıra kolumu ısırıp sarılıp kendine çekmeye çalışıyor kıskanç ve uykucu ağlayınca sabır felan da çekiyor güzel ve zevkli geçiyor günlerimiz