Zeynepalya_ve_annesi Momyboygirl bizim evde anne ogul var cokta iyiyiz 4 cocuk iki kedi 12 kuş idare ediyoruz zor degil herkesin bir duzeni var onlarda bana ayak uyduruyorlar 🤣
xrtalafx Momyboygirl 2 kedi bir kızım eşim yaşayıp gıdıyoruz şükür🌺 İyikide varlar kızım cok sevıyor hsyvanlara karşı zaten ayrı ilgısi var yazın tüyleri kısalrıyoruz anca uzuyolsr zatem kı sık taradıgımız aşıları olduğu içinde bir sorun yok şükür 🤗
Zeynepalya_ve_annesi 9 haziranda dogum yaptı 4 yavrumuz oldu 1i babaya gitti 2 si satıldı. bu anne ile oğlu bizde kalan yavrusu bıdık 🥰 buda annemiz tospik ❤️
BusraDefneozel Momyboygirl gayet guzel kizim 10 aylik tuylu 9glum 4 yasinda kizim dogdugunda biraz kustu bize zmanala gecti kardese alismak zaman aldi daha yeni yanasti oyun oynuyorlar artik birlikte ve uyuyorlar🥰 https://resimyukle.io/g/s2lyn22YWF
Momyboygirl BusraDefneozel biyere giderken ne yapıyorsunuz peki ? çok güzeller hep birlikte olsunlar sağlıkla inşallah 😍
t_bulut Miyauw aşılı mı kediler annemin 4 yaşında kedisi var hiç aşı olmadı oğlumun dr uda izin vermediği için 11 buçuk aydır annemin evine gidemedim😔
Zeynepalya_ve_annesi Mete_mom yedigi mamadan kaynakli zaten birde mevsim geçişi sırasında oluyor biyle seyler ki bizim saclarimizda dökülüyor
Yorgunanne07 Momyboygirl ya içime sokasım geliyo bilmiyorum sizde öylemisiniz öpmeye doyamıyorum birde küçük kızım pek rahat vermio bebek gibi kucağına alıp gezdirio bizim kedide sevmio bazen yoluyor 😀
tugbao Momyboygirl 3 tane kedim var. Biri daha 7 haftalik. 3u de british 3u de disi. Kizim eve ilk geldiginde bi kokladilar gotlerini donup gittiler. Simdi besikteyken falan uzanip bakiyolar. Hic yabancilamadilar 😁 Hatta minik olan surekli yaninda yatmak istiyo 😁
tugbao Momyboygirl eger bahsettigin tatil falansa kardeslere anahtar birakiyoruz. iki tane kedi olunca gozun arkada biraz daha kalmiyo cunku bi sekilde enerjilerini atiyolar. gunubirlik gidersek de mamalarini sularini koyuyoruz.