Momyboygirl Nasıl gidiyor zor mu acaba daha önce baktım kedi fakat kaybettim ve ondan sonra cesaret edemedim ama içimde hep bir kedi sevgisi kaldı sizde durumlar nasıl
Betbey Momyboygirl gayet herşey yolunda kedimizin feşelliği eksilmedi mutlu mesut takılıyor bebişin olduğu yeride kokluyor pas geçiyor bazen gelip yanına yatıyor😃
Zeynepalya_ve_annesi Momyboygirl bizim evde anne ogul var cokta iyiyiz 4 cocuk iki kedi 12 kuş idare ediyoruz zor degil herkesin bir duzeni var onlarda bana ayak uyduruyorlar 🤣
xrtalafx Momyboygirl 2 kedi bir kızım eşim yaşayıp gıdıyoruz şükür🌺 İyikide varlar kızım cok sevıyor hsyvanlara karşı zaten ayrı ilgısi var yazın tüyleri kısalrıyoruz anca uzuyolsr zatem kı sık taradıgımız aşıları olduğu içinde bir sorun yok şükür 🤗
t_bulut Miyauw aşılı mı kediler annemin 4 yaşında kedisi var hiç aşı olmadı oğlumun dr uda izin vermediği için 11 buçuk aydır annemin evine gidemedim😔
Mete_mom Betbey ya bizimde kedimiz var ama aşırı tüy döküyor yattığı yerlere kalktığı zaman bi tomar tüy topluyoruz sizin kedinizde de var mı böyle bi durum bi çözüm bulabildiniz mi varsa da çünkü evde bebek olunca tüyle insan ister istemez korkuyor boğazına falan yapışır diye
Zeynepalya_ve_annesi Mete_mom yedigi mamadan kaynakli zaten birde mevsim geçişi sırasında oluyor biyle seyler ki bizim saclarimizda dökülüyor
Asiaa Mete_mom Eğer bebeğiniz küçükse ve aranıza kedicikten sonra katıldıysa muhtemelen strese bağlı tüy döküyor da olabilir kabullenememe durumu gibi 🙄 benim kedimde hamileliğimin son dönemlerinde fip hastalığına yakalandı ve çok zorlu süreçlerden geçtik tedavi ettirdik şuan sağlığı gayet yerinde fakat çok tüy döküyor kaliteli mama kullanıyorum gimcatin ürünlerini kullanıyorum özel omega şurup kullanıyorum fakat nafile bakalım son çözümü kısırlaştırmakta görüyorum hayırlısı 🙈 ama sorun olmuyor tüyler aşıları oldugu sürece
Betbey Mete_mom çok aşırı olmasada tüyleri dökülüyor ever ama saç kılı gibi düşünmek lazım onlarda günlük tüy dökülmesi normal bizim kedinin cinsi tekir öyle uzun tüylü kedilerden değil. aşıları olduğu sürece tüy dökmesi hastalık sebebi olmaz ben bunu hem kadın doğum doktoruma hem de vereriner hekimimize sormuştum.Yazın bizde tıraş ediyoruz kedimiz biraz rahatlasın diye hatta ben traş ediyorum evde bildiğiniz saç sakal traş makinesi ile😃
Betbey Mete_mom ayrıca hani kedimizin yattığı yerleri şu tüy toplama aletleri var ya onunla geçiyorum arada .Ayrıca çocuğun yattığı yerlerde de pek gezinmiyor daha bebeğimiz 4 aylık .Büyüyünce nasıl olacak bilemiyorum tabi😃
Zeynepalya_ve_annesi 9 haziranda dogum yaptı 4 yavrumuz oldu 1i babaya gitti 2 si satıldı. bu anne ile oğlu bizde kalan yavrusu bıdık 🥰 buda annemiz tospik ❤️
BusraDefneozel Momyboygirl gayet guzel kizim 10 aylik tuylu 9glum 4 yasinda kizim dogdugunda biraz kustu bize zmanala gecti kardese alismak zaman aldi daha yeni yanasti oyun oynuyorlar artik birlikte ve uyuyorlar🥰 https://resimyukle.io/g/s2lyn22YWF
Momyboygirl BusraDefneozel biyere giderken ne yapıyorsunuz peki ? çok güzeller hep birlikte olsunlar sağlıkla inşallah 😍
Yorgunanne07 Momyboygirl ya içime sokasım geliyo bilmiyorum sizde öylemisiniz öpmeye doyamıyorum birde küçük kızım pek rahat vermio bebek gibi kucağına alıp gezdirio bizim kedide sevmio bazen yoluyor 😀