Kızlar kızım iki yaşına girecek. Doğduğundan beri zaten bana biraz fazla bağlı bi bebekti emiyodu ona da bağlıyodum. Ama emmeyi bıraktık bir buçuk yaşında. Aile binasında oturuyorum yine de ara ara kayınvalidemde yengemde falan bi saat duruyodu oynuyodu ben olmadan. Son bir aydır ne olduysa bi korku başladı onu bırakcam korkusu. Böyle bi korkuyu yaşatacak bişeyde yapmadım aslında ama asla durmuyor artık evde bile yapışık geziyor tuvalete gitsem çıkana kadar ağlıyor. Kayınvalideme gidiyoruz odaya gitsem bile peşimden geliyor asla oyunla falan da aldanmıyor kanmıyor. Umarım bu geçici bi dönemdir zorlanmaya başladım çünkü. Bi bende bi babasında duruyor insan içine de çıkıyoruz sık sık gittiğimiz yerlerde var ama asla kimseye yanaşmıyor kimseyi sevmiyor durmuyor. Evdeysek ve biz yanındaysak çok mutlu. Böyle bi durum yaşayan var mı ne zaman geçer bu durum ? Sosyal bi çocuk olmasını istiyorum bugün oyun parkına gittik kapıda bekliyorum içeri girmiyorum diye orda bile durmadı oynamadı hiç. Üzülüyorum bu duruma.