Birbebekbiranne09 kubraF geçici dönem 2 yaş sendromu benim bebeğim de öyleydi 3 ay sürdü hergün annemgilde olan çocuk onlarla bile durmadı şuan onlara gidince arkasına bile bakmıyor siz bi kaç ay sonra ara ara bırakın alışsın
spagettiii kubraF kızım 25 aylık aynı durumdayız babasında uyumuyor delirdiği zaman tam deliriyor o kadar Cok yoruldum ki sürekli dip dibeyiz tek basına oldugundan sanırım
kubraF spagettiii ortamlara da giriyoruz aslında ama tabi genel olarak evdeyiz huylarından kaynaklı biraz da
mihrosum kubraF canım tam olarak senin yazdıgın gıbı inan kızım kımseye gitmez kimsede durmaz. Babası ve ben varsam tamamdır cok mutlu bir bebek. Ama adam calısıyor cocuk hep benimle sosyal bir cocuk asla degıl cunku sabahtan aksama kadar bir benı goruyor. Hatta bu yuzden konusma sıkıntımız var. Allahın izniyle biraz buyseşer belki rahat ederiz 😂
Kubraoztrk mihrosum sizinki ne zaman düzeldi acaba benim oğlumdan bahsetmişsiniz aynısı kimsede durmuyor kimseye alışmıyor ben varsam duruyor her yerde ama
Kubraoztrk kubraF merhaba postu atalııı bayaa olmul benim pğlumda aynı sizinki gibi 25 aylık ama asla benden ayrılmıyor hergün gördüğü oynadığı wvw bile bensiz girmiyor asla bebekliğinden beri aynı sizinki düzeldi mi acaba ne zaman düzeldi
Kubraoztrk birkizbirerkekannesii ne zaman düzeldi acaba benim oğlumda aynı 25 aylık babasında bile zar zor duruyo durursa oda ama başka kimsede durmuyor asla hergün gördüğü insanlarda bile yapışık ikiz gibiyiz bensiz asla bi yerde durmuyor napacapımı şaşırdım
birkizbirerkekannesii Kubraoztrk kızım şuan 5 yaşında anasınıfına gidiyo 🥰 çokda güzel duruyo okulda.hiç kapıda beklemedim ilk günden beri 🧿
Kubraoztrk birkizbirerkekannesii ne güzel 3 yaşta delan ayrılmışmıydo sizden acaba teyzede anannede babaannese felan duruyor muyud bi kaç saatte olsa
Gzdnr17 kubraF 2 yaş ikiz annesiyim bizde bunlar 10 ayda olmuştu bi daha olmadı hatta defalarca anneme bırakıp yurtdışına tatile çıktım Normalde de işlerim olunca ya da arkadaşlarla buluşunca yine anneme eşime bırakıyorum duruyorlar Evde saklambaç oynayın ayrılık kaygısını vs yeniyorlar 🥰🙏🏾💐
Minigim38 kubraF diğer hafta 2 yaşına girecek benimki eşime bile gitmiyor. Eşim oynamak istiyor oynama git, gelme, dokunma, agla bırak diye söylüyor birtek beni istiyor
Kubraoztrk birkizbirerkekannesii anladım inşallah benimkide ayrılık bi an önce çok teşekkür ederim umut oldunuz 🙏🏻