birkizbirerkekannesii Kubraoztrk kızım şuan 5 yaşında anasınıfına gidiyo 🥰 çokda güzel duruyo okulda.hiç kapıda beklemedim ilk günden beri 🧿
Kubraoztrk birkizbirerkekannesii ne güzel 3 yaşta delan ayrılmışmıydo sizden acaba teyzede anannede babaannese felan duruyor muyud bi kaç saatte olsa
Gzdnr17 kubraF 2 yaş ikiz annesiyim bizde bunlar 10 ayda olmuştu bi daha olmadı hatta defalarca anneme bırakıp yurtdışına tatile çıktım Normalde de işlerim olunca ya da arkadaşlarla buluşunca yine anneme eşime bırakıyorum duruyorlar Evde saklambaç oynayın ayrılık kaygısını vs yeniyorlar 🥰🙏🏾💐
Minigim38 kubraF diğer hafta 2 yaşına girecek benimki eşime bile gitmiyor. Eşim oynamak istiyor oynama git, gelme, dokunma, agla bırak diye söylüyor birtek beni istiyor
Kubraoztrk mihrosum sizinki ne zaman düzeldi acaba benim oğlumdan bahsetmişsiniz aynısı kimsede durmuyor kimseye alışmıyor ben varsam duruyor her yerde ama
Kubraoztrk birkizbirerkekannesii anladım inşallah benimkide ayrılık bi an önce çok teşekkür ederim umut oldunuz 🙏🏻