Ezgiray02 fistikli_gaymakli_baklava perde mi yaa gerçekten bazen akıl erdirmek zor ya yazık günah gerçekten 😧 insanlar ismiyle müsemma
fistikli_gaymakli_baklava Ezgiray02 evet valla ilk başlarda ben yanlış anladım herhalde dedim öyle isim mi olur die ama gerçek malesef kadının adı perde bir tane daha vardı değişik olan ama o kadar degisikki aklımda tutamıyorum hic
Ummimara41 İlk kızımın adı ; İmara 🌸🤗 Yiğenimin adı ; Afra 🌸🤗 Duyanlar hem beğeniyor hem şaşırıyor ))
Ezgiray02 fistikli_gaymakli_baklava ya bende hep böyle ayaz ateş Özlem hicran bu tarz isimlerden korkuyorum ismine ceker derler ya ayaz da kalırsa ya ömrü boyunca Özlem duyarsa kaderi benzer diye korkarım tabi bu benim düşüncem
Ezgiray02 Ben Fehmi adını da çok seviyorum herkes sevmez eski bir isim Zeki akıllı demek eşim de isteseydi oğluma kerem yerine hemen Fehmi koyardım
fistikli_gaymakli_baklava Ezgiray02 doğru haklısınız bende isim koyarken iki çocuğuna anlamlarına bakıp koydum hep kızıma Tuana oğluma Muhammed emir koydum anlamları hoşuma gitti bende anlamına göre koyarım değişik falan olsun die hiç takilmadim ama elisa yada Esila ismi çok hoşuma gitti hep
Ozlemfidan Ezgiray02 Ay benim adım özlem. Omrum hep biseyleri ozlemekle hasretle geciyor. Burdan bana bu ismi koyan dayimi degisik hislerle aniyorum 😅. İsmin anlamini tasiyor kisi. O yuzden verilen isim cok onemli
Minik112 Ezgiray02 annnemin köyünde cok degisik isimler var adalet. pancar. Hasik. Eşe. Tozak daha bi sürü var