3_bebeli_ana Ezgiray02 valla ben hiç duymamıştım çok şaşırmıştım hatta ama şimdi şimdi kulağa hoş geliyor açıkçası
Ezgiray02 Zehraayaz çok tatlı hani eskiler derler ya sen kiraz mevsiminde doğdun diye gününü bilmem derler belki de kiraz mevsiminde doğmuştur anneanneniz ☺️
fistikli_gaymakli_baklava Ezgiray02 benim de eltimin yakın bir tanıdığı da nesiboldugunu unuttum kadının adı perde duyunca çok şaşırmıştım bildiğimiz perde ☺️😁
Ezgiray02 fistikli_gaymakli_baklava perde mi yaa gerçekten bazen akıl erdirmek zor ya yazık günah gerçekten 😧 insanlar ismiyle müsemma
Sda16 Sda16 hastanede çalışıyordum hatirladigim bir kac tane değişik isim var isim Yosma soyisim Hanım bide kukuş vardı
fistikli_gaymakli_baklava Ezgiray02 evet valla ilk başlarda ben yanlış anladım herhalde dedim öyle isim mi olur die ama gerçek malesef kadının adı perde bir tane daha vardı değişik olan ama o kadar degisikki aklımda tutamıyorum hic
Ummimara41 İlk kızımın adı ; İmara 🌸🤗 Yiğenimin adı ; Afra 🌸🤗 Duyanlar hem beğeniyor hem şaşırıyor ))
Ezgiray02 fistikli_gaymakli_baklava ya bende hep böyle ayaz ateş Özlem hicran bu tarz isimlerden korkuyorum ismine ceker derler ya ayaz da kalırsa ya ömrü boyunca Özlem duyarsa kaderi benzer diye korkarım tabi bu benim düşüncem