Ummimara41 İlk kızımın adı ; İmara 🌸🤗 Yiğenimin adı ; Afra 🌸🤗 Duyanlar hem beğeniyor hem şaşırıyor ))
fistikli_gaymakli_baklava Ezgiray02 evet valla ilk başlarda ben yanlış anladım herhalde dedim öyle isim mi olur die ama gerçek malesef kadının adı perde bir tane daha vardı değişik olan ama o kadar degisikki aklımda tutamıyorum hic
Ezgiray02 fistikli_gaymakli_baklava ya bende hep böyle ayaz ateş Özlem hicran bu tarz isimlerden korkuyorum ismine ceker derler ya ayaz da kalırsa ya ömrü boyunca Özlem duyarsa kaderi benzer diye korkarım tabi bu benim düşüncem
Ezgiray02 Ben Fehmi adını da çok seviyorum herkes sevmez eski bir isim Zeki akıllı demek eşim de isteseydi oğluma kerem yerine hemen Fehmi koyardım
fistikli_gaymakli_baklava Ezgiray02 doğru haklısınız bende isim koyarken iki çocuğuna anlamlarına bakıp koydum hep kızıma Tuana oğluma Muhammed emir koydum anlamları hoşuma gitti bende anlamına göre koyarım değişik falan olsun die hiç takilmadim ama elisa yada Esila ismi çok hoşuma gitti hep
Ozlemfidan Ezgiray02 Ay benim adım özlem. Omrum hep biseyleri ozlemekle hasretle geciyor. Burdan bana bu ismi koyan dayimi degisik hislerle aniyorum 😅. İsmin anlamini tasiyor kisi. O yuzden verilen isim cok onemli
Minik112 Ezgiray02 annnemin köyünde cok degisik isimler var adalet. pancar. Hasik. Eşe. Tozak daha bi sürü var
FZC Ezgiray02 en küçük çocuğumun adı Alper Tuğhan ama herkes nedense Alper Tunga demeyi daha kolay söylüyor
Ezgiray02 FZC ikisi de güzel aslında hiç takılmayın bence benim oğlum da kerem Sâki ben bile bazen zorlanıyorum Sâki ismini söylerken
Birkucuksayrameselesi Ezgiray02 kizimin ismi Sayra Mira ve Sayra ismini millete 1 senede anca ogrettim 🤪 hatta dedeme yeni ogrettim sayilir
Ezgiray02 Uzayiko valla üzgünüm adet gibi ya vallaha çağrışımı hoş değil ama koyanlara saygımız sonsuz asla laf yok ben isme laf ediyorum kişilere değil yanlış anlaşılmasın
Uzayiko Ezgiray02 Fransız kökenli bir isim zaten.merve diye erkek kuzenimde var :) hatta Merve ismini ilk onda duymuştum küçükken sonra bir kızda duyunca garip gelmişti meğersem kız ismiymiş