sweetasya lanadelmiyav bilemiyorum Altan 💅 nerde geçtiğini unuttum ama şu iki kelime mıh gibi aklımda 🤷♀️
4lev lanadelmiyav Benim olacak fıstık binicem üstüne vurucam kırbacı vurucam kırbacı Sezercik galiba filmin adı replikten eminimde 😁
Yazannesi1 Miniminikusum benimde aklım almıyor. Hafızam çok iyidir o repliği 50 kere izledim 100 kere okudum aklımda tutamıyorum 😂
Deletedmom4444 lanadelmiyav Ahahah evet her 💩yaptı.Tabi guldugume bakma aslinda cok acı.Adam kadının ikinci esi ve kadının kizını taciz ediyordu.Mesude pisligide kemalim yapmaz die die kızını atmiśtı.Koca duskunu karı.
Mom622626 Yazannesi1 senin sorunun nedir dostum biliyormusun? O lanet olası kıçının kafandan büyük olması 😂😂
elifineylulu lanadelmiyav Gözyaşlarını kendi elleriyle silen birinin içindeki hüznü kimse mutlulukla dolduramaz.. -Adını Feriha Koydum.. Ne kadar da doğru bir kelime
AtaVeAnnesii Araba nerde : musteride para nerde:yarin alicaz araba nerde: musteride para nerde:yarin alicaz 😂😂😂😂😂
Jessim AtaVeAnnesii 😂 ben bu repliği bilmiyordum. Bir firmada finans müdürüydüm vakti zamanında. Bankadan yüklü bir para alacağız. Temsilciye yazıyorum whatsapp dan para nerde? müşteride oda yazıyor araba nerde diye gülücük koyuyor falan bende tabi repliği bilmediğim için Bizim para arabamız yok demiştim müge anlı edasıyla 🤪🙈 sonrası uzun bir sessizlik