Rubab_Mommy lanadelmiyav Tabi siz anneleri tarafindan size emanet edilmiş cocuklarin her bakimdan yetersiz gordugunuz bir kadinin annelik etmesine şiddetle karşsiniz ama..
lanadelmiyav Vanilya dünden beri bu diziyi izlemek için cebelleşiyorum. Asla fırsat bulamadım. Yarın izleyeceğim. Teşekkür ederim😻
Lizzz Vanilya bende onu ızlemek ıcın resmen cocuklardan fırsat kolluyorum bugun erkenden uyutup koyulcam ıns bırının gazı bırının cısı tutmazsa🤣🤣🤣
sweetasya lanadelmiyav bilemiyorum Altan 💅 nerde geçtiğini unuttum ama şu iki kelime mıh gibi aklımda 🤷♀️
4lev lanadelmiyav Benim olacak fıstık binicem üstüne vurucam kırbacı vurucam kırbacı Sezercik galiba filmin adı replikten eminimde 😁
Yazannesi1 Miniminikusum benimde aklım almıyor. Hafızam çok iyidir o repliği 50 kere izledim 100 kere okudum aklımda tutamıyorum 😂
Deletedmom4444 lanadelmiyav Ahahah evet her 💩yaptı.Tabi guldugume bakma aslinda cok acı.Adam kadının ikinci esi ve kadının kizını taciz ediyordu.Mesude pisligide kemalim yapmaz die die kızını atmiśtı.Koca duskunu karı.
Mom622626 Yazannesi1 senin sorunun nedir dostum biliyormusun? O lanet olası kıçının kafandan büyük olması 😂😂