lanadelmiyav Vanilya dünden beri bu diziyi izlemek için cebelleşiyorum. Asla fırsat bulamadım. Yarın izleyeceğim. Teşekkür ederim😻
Lizzz Vanilya bende onu ızlemek ıcın resmen cocuklardan fırsat kolluyorum bugun erkenden uyutup koyulcam ıns bırının gazı bırının cısı tutmazsa🤣🤣🤣
sweetasya lanadelmiyav bilemiyorum Altan 💅 nerde geçtiğini unuttum ama şu iki kelime mıh gibi aklımda 🤷♀️
4lev lanadelmiyav Benim olacak fıstık binicem üstüne vurucam kırbacı vurucam kırbacı Sezercik galiba filmin adı replikten eminimde 😁
Yazannesi1 Miniminikusum benimde aklım almıyor. Hafızam çok iyidir o repliği 50 kere izledim 100 kere okudum aklımda tutamıyorum 😂
Deletedmom4444 lanadelmiyav Ahahah evet her 💩yaptı.Tabi guldugume bakma aslinda cok acı.Adam kadının ikinci esi ve kadının kizını taciz ediyordu.Mesude pisligide kemalim yapmaz die die kızını atmiśtı.Koca duskunu karı.
Mom622626 Yazannesi1 senin sorunun nedir dostum biliyormusun? O lanet olası kıçının kafandan büyük olması 😂😂
elifineylulu lanadelmiyav Gözyaşlarını kendi elleriyle silen birinin içindeki hüznü kimse mutlulukla dolduramaz.. -Adını Feriha Koydum.. Ne kadar da doğru bir kelime