Mlke301020 eebebegimeee 2 ayda diyetisyen eşliğinde 12 kg verdim. Hala devam ediyorum inşallah ideal kiloyu görürüm emziriyorum bu arada
minikyavrumm eebebegimeee bende vermek istiyorum paralarımı hep korselere yatırdım ama nasıl başlayacam bilmiyorum inş veririm kilo
Yasminosck pitircikkk kız Allah seni napsın benimde kilo vermem lazım ikiz doğum yaptım 18 kilo aldım on kilosunu verdim gerisi kaldı ama ben eski fiziğimden dahada incelmek istiyorum formülünü bulan yazsın
Ikizannesi5 Yasminosck canı bende ikiz annesiyim hala diyetteyim günlük 30 dakika spor ve akşam üzeri koşuyorum tabiki evde koşuyorum 🤪😁😅
Busra_VrL eebebegimeee valla cnm normalde zayıftım zaten 168 boyum var. 53 kiloydum. 70 kiloyla doguma girdim. Oglum şuan 14 aylık ve ben 49 kiloyum. Hala nasil neden veriyorum anlamis degilim. Bu halimden asla memnun değilim. Hedefim 65dir. Hicbirseyden de kendimi kısmıyorum. Allah ne verdiyse 😂Asil ben nasil kilo alabilirim 😣😣😣
Cennet24 eebebegimeee Bende ya kilo kaldı sadece hamilelik sürecinde 16kilo aldım 6kilo verdim 10kilo kaldı ben onunda altına düşüp 15kilo vermek istiyorum ama sütüm az korkuyorum. Ksey yapmaya sürekli su ixiyorum oğlum mızmız tuvalete zor gidiyorum kaldiki spor yapıyım korse kullandım 40gun boyunca kilo versem toparlancam sarkık bı göbeğim yok ama etli butlu bişey oldum kendimi hic beğenemiyorum biseyde yapamıyorum şuan
tosbikyanak-ela- eebebegimeee Diyetisyenle verdim vermeye de devam ediyorum 3 aydır -17 oldu çok şükür ama daha var
Minnosunaannesiii tosbikyanak-ela- çok iyi ya 3 ayda 17 kilo bende vermek istiyorum böyle acaba diyet sizi zorladı mı cok
tosbikyanak-ela- DenizSayerr Evet online Gülsüm eratar ismi çok memnunum ben evde sporda yapıyorum ama
DenizSayerr tosbikyanak-ela- siz kaç tl ödeme yapıyorsunuz ve kilo verdiniz mi bana biraz diyet işleyişi hakkımda bilgi verir misiniz emziren anne diyeti mi
Tgul iremm_029 bende öyleyim yaa.. Insan bi yerden sonra uine birakcam nasıl olsa diye hic baslayasi da gelmiyor.. Ah bu bennn🤦🏻♀️
Egelim Tgul Ben 6.aydan sonra emzirmedim, oğlum en başından hiç emmek istemedi zaten. Zar zor 6.aya kadar geldik, sonra bıraktı tamamen.
esra535 Ben de 1 kasımda başlayacağım online diyetisyene gidiyorum. Diyet listem hazır. Benim için yol uzun ama. - 20 kg vermem gerekiyor.
MMelisss16 Vivalaarya aynen bende öyleyim 3 kez gece dolaba kosuyom.bebegimi emzirip uyuyunca daha 3 buçuk aylığız ne zaman geçer bu durum acaba 66 ya düşmüştüm suan 72 kiloyum cnm sürekli tatlı çikolata cekciyo aburcubur yemesem rüyalarıma giriyo o kadar cnm cekiyo ki hic böyle boğazına düşkün biri de değildim önceden ama şimdi aklıma.biswy gelsin anında ağzım sulanıyor cnm cok çekiyor
Vivalaarya MMelisss16 Beni tarif ettiniz. Kızım 7 aylık eskisi kadar olmasa da öyleyim. Bi de tip 1 diyabetliyim 😅 Bilmiyorum meyve denedim bastırmadı o isteği illa abur cubur olacak
Elifeminask eebebegimeee ben hayatm boyunca zayf bir kadindim. Boyum 170 kg 53 55 arasiydi. Sirnaga atandık dag basinda yasiyrduk market ble yoktu ve yeni dogum etmistim louda pskolojisi bebek konusunda tecrubesizlikler. Şehrin çocuk Doktoru konusundaki yetrsizligi derken O sikintidan habire yedik habire yedik gece gundz . Abur cubur doluydu ev. Sabh borek aksam hamburger ogeln kalip kalpp cikolatalar derken 70 kg oldum. Smdi o sehirden mersine atandik. Diyetsyene basladm kg veriyorm hatta bu gun saat 10.00 da kontrlm var
GulAkkaya eebebegimeee kızım emerken ben de zayıflıyorumm çok yiyorum ama zayıflıyorum anlam veremiyorum 😁
Minnosunaannesiii irva oh ne güzel ya bende gitcem diyetisyene hamileliğin boyunca da diyetisyenleydim 2 kilo aldım hamileliğimde doğum sonrası düzensiz yedim içtim çoğu zaman yiyemedim aldım baya