Zerocr 58le hamile kaldım,21 kilo aldım 62 kiloyum oĞlumun peşinde koşarak emzirerek kilo verdim 5 ayda hala zayıflamamış gibi hissediyorum 😐
Gizemmm22 eebebegimeee 89 ile hamile kaldım 99 ile doğuma girdim sezeryan doğum yaptım 1 haftada anlamadan gitti kilom uykusuzluk kiloyu götürüyor bide emziriyorum sürekli hareket halindeyim sezeryanın 3. Günü daha kalktım yatmadım. Şuan 85 kiloyum.
muhendisanne1 Gizemmm22 o kadar benzer ki 😅 bende 87 ile Hamile kaldım 99 la doğuma girdim doğumdan sonra 8. Gün 13 kg gitmişti , sonra sabit kaldım 88 e çıktım kilo vermeye karar verdim Eylül 5 iydi şuan 82 kg oldum yol uzun inşallah devam 😬
Alparslan_annesi19 Alperinannesiii cici bebeyi bebeğimden çok ben yiyorum 🤣🤣 şuan bende yorumları okurken bi elim cicibebe ağzım dolu okuyorum 🤣🤣🤣
babyandmomwolf tekboynuzluat 😂😂 analara yiyip yiyip kilo almama hakkı verilmeli doğumdan sonra. Ye bacım yemek yemek çok güzel 😁
Maya1 eebebegimeee spor salonuna yazıldım.Aksam eşim isten geldikten sonra bebisi ona bıraktım. Hic kardiyo yapmadim. Dumble ve ağırlıklarla calistim. Grup derslerine girdim.cycling vs…. Ozel bir diyet asla yapmadim . Daha önce 1 ay online diyet almistim. Ama surduremedim. Biraktim. sadece porsiyonlarimi küçülttüm. Ama canim ne istiyorsa azıcık yedim. Lahmacunlu aksam yemegi yediysem mesela daha az meyve yedim o gün . 70 kiloya yakinken şu an 56 -57 kiloyum. Hedefim 53.sarkma yok 🥰🙏
Zeybey eebebegimeee hiç bi şekilde diyet yapamayan ben netten startlife çay aldıım 76 dan 69a düştüm şuan. Yarıda bıraktım çayımı. 2 aydır bu kilodayım yarın çayıma yeniden başlıcamm 1 ay bile olmadan 76dan 69a düştüm. Başka türlü vermedim boğazımı da tutmayı beceremedim zaten.
Aydanisan Zeybey yaa maşallah ne güzel. emzirirken mi içtiniz peki? ben de içmeyi düşünüyorum da cevaplarsanız çok sevinirim 🙈🌸
The_DertliMom_ eebebegimeee kızımda diyet yaptım sütümü etkiledi emzirme sorunu yaşayacaktım az kalsın o yüzden şimdi oğlumda yapmayı düşünmüyorum çok küçük daha ama kilo aldı başını gidiyor nasıl vericem bilmiyorum 62 ile hamile kaldım şuan 75 geliyorum 74 ile doğum yaptım 2 buçuk ay oldu vermem lazım ama nasıl 😖😖😖
Mlke301020 eebebegimeee 2 ayda diyetisyen eşliğinde 12 kg verdim. Hala devam ediyorum inşallah ideal kiloyu görürüm emziriyorum bu arada
minikyavrumm eebebegimeee bende vermek istiyorum paralarımı hep korselere yatırdım ama nasıl başlayacam bilmiyorum inş veririm kilo
Yasminosck pitircikkk kız Allah seni napsın benimde kilo vermem lazım ikiz doğum yaptım 18 kilo aldım on kilosunu verdim gerisi kaldı ama ben eski fiziğimden dahada incelmek istiyorum formülünü bulan yazsın
Ikizannesi5 Yasminosck canı bende ikiz annesiyim hala diyetteyim günlük 30 dakika spor ve akşam üzeri koşuyorum tabiki evde koşuyorum 🤪😁😅
Busra_VrL eebebegimeee valla cnm normalde zayıftım zaten 168 boyum var. 53 kiloydum. 70 kiloyla doguma girdim. Oglum şuan 14 aylık ve ben 49 kiloyum. Hala nasil neden veriyorum anlamis degilim. Bu halimden asla memnun değilim. Hedefim 65dir. Hicbirseyden de kendimi kısmıyorum. Allah ne verdiyse 😂Asil ben nasil kilo alabilirim 😣😣😣
Cennet24 eebebegimeee Bende ya kilo kaldı sadece hamilelik sürecinde 16kilo aldım 6kilo verdim 10kilo kaldı ben onunda altına düşüp 15kilo vermek istiyorum ama sütüm az korkuyorum. Ksey yapmaya sürekli su ixiyorum oğlum mızmız tuvalete zor gidiyorum kaldiki spor yapıyım korse kullandım 40gun boyunca kilo versem toparlancam sarkık bı göbeğim yok ama etli butlu bişey oldum kendimi hic beğenemiyorum biseyde yapamıyorum şuan
tosbikyanak-ela- eebebegimeee Diyetisyenle verdim vermeye de devam ediyorum 3 aydır -17 oldu çok şükür ama daha var
Minnosunaannesiii tosbikyanak-ela- çok iyi ya 3 ayda 17 kilo bende vermek istiyorum böyle acaba diyet sizi zorladı mı cok
tosbikyanak-ela- DenizSayerr Evet online Gülsüm eratar ismi çok memnunum ben evde sporda yapıyorum ama
DenizSayerr tosbikyanak-ela- siz kaç tl ödeme yapıyorsunuz ve kilo verdiniz mi bana biraz diyet işleyişi hakkımda bilgi verir misiniz emziren anne diyeti mi