eebebegimeee 13 temmuzda 78 kilo ile başladım . 29 ekim ve suan güncel kilom 57 . Başta paket gıdaları , ekmeği, tatlıyı , hamur işini ,cikolatayı kestim . Sonrası kahvaltılarımda yumurta , peynir , domates , salatalık yedim . Akşam yemeklerimde porsiyon küçülttüm yağlı yememeye özen gösterdm . Ekmek suan hayatımda yok arada kaçamaklar da yaptö ilk etapta cok kiloluyken leslie yaptım bir ay kadar ama bedenen sıkıntı yasadıgım için devam edemedm . Boyun düzleşmem var agrım cok olmaya başlamıstı . Bende hergün spor yapmaya ama az az ölçülü sekilde ilerlemeye devam ettm bu aralar sınavım oldugu için ve boyun düzleşmem yine nüksettiği için spor yapamıyrm aama ölçülü yemeye hala özen gösteryrm . Emzirdigim için yatmadan önce hurma yiyip yatyrm emzirmeseydm bunlarda etki etmezdi ama iyi ki emzirmye devam ediyrm . Benm hikayemde böyle . Hedefim 52 kilo eski kilom fix hep 48 di ama 48 e inmek istemyrm . Beş kilo daha verirsem hedef tamam . Ama sporla ilerlediğim için suan 36 beden kıyafetlerim oluyor . 57 kiloda 53 görünümdeym spordan dolayı