EtiPetito Firdevs167 he anladım yapan kişiyle alakalı normalde öyle iz kalma durumu yok yani ? Güvenilir yer bulurum onda sorun olmaz sanırım teşekkür ederim canım araştırayım❤️
Girlpower Deletedmom0737 ah ne tesadüf benim de memleket Sinop-Samsun ben de İstanbul’da yaşıyorum benim göbeğimi de delelim neresindensin İstanbul’un inş yakınsındır aslında dövme de istiyoeum🤭
Deletedmom0737 Girlpower Girlpower 🙃 Bakırköy çok yakında Kadıköy’de ikinci şubeyi açacağım bir süredir dükkan bakıyorum Kadıköy’den ama henüz hala içime sinen bir yer bulamadım
Girlpower Deletedmom0737 uzakmışsın ama Kadıköy’de yakınlaşabiliriz ben de Pendik Kurtköy deyim göbek deldirirken acıyor mu ya🙄
Deletedmom0737 Girlpower anlık bir acı korkulacak kadar değil :) Kadıköy’ü muhtemelen 2-3 aya kadar açmış olurum dekorasyon vs anca
Gzdzeynep Firdevs167 evet piercingin iyileşme süreci çok acılı olmuştu bir ay sürmüştü iyileşmesi. Sen bana dövme acıyormu diye sormuştun ya ona acımıyor dedim. Dövme acımıyor ve çabuk iyileşiyor göbek acıyor ve geç iyileşiyor benim deneyimim bu.
Gzdzeynep Firdevs167 ben pek bir acı hissetmemiştim çok çok az acımıştı. Bi de 13 yıl geçmiş üzerinden yapılırkenki acıyı çok hatırlayamıyorum ama sonrası kolay iyileşmişti
Kardelenalp Mom832324 bendede aynı sprun var göbek deliğim içerdeydi dışarı portladı . Deldirmeyi düşünüyorum . Nasıl oldu sizinki daha ii mi ?