Deletedmom5284 Ay bende delicem pazartesi iğne alayım eczaneden, göbeğim var ama eşim bayılıyor çok seksi duruyor gerçekten 😂😂
Firdevs167 Deletedmom5284 piercingciler deliyor canım hiç iğne alma. Benim göbeğim dümdüz senelerdir piercingim var çok seksi duruyor hatta dilimde de var ayrıca piercingden sonra o göbeği de eritirsin hemen bence kuzum 😍
Firdevs167 Gzdzeynep tekrar deldirmezdim acılı oluyor yazmışsın canım bir önceki yorumunda. Acımıyor ben 3-4 kez deldirdim çünkü göbeğimi dilimi de deldirdim hatta
Gzdzeynep Firdevs167 evet piercingin iyileşme süreci çok acılı olmuştu bir ay sürmüştü iyileşmesi. Sen bana dövme acıyormu diye sormuştun ya ona acımıyor dedim. Dövme acımıyor ve çabuk iyileşiyor göbek acıyor ve geç iyileşiyor benim deneyimim bu.
Deletedmom5284 Firdevs167 ben kendim deliyorum canım eskiden bu işi yapıyodum, benimde dilimde vardı ama kullanamıyorum öpüşülmüyo 🤣ahahiagagas
EtiPetito Deletedmom5284 acıyo mu çok yauuv bunun uyuşturma şeysi yok mu ben de istiyorum cesaret gelmiyo 🥲🥲
Firdevs167 EtiPetito acımıyor canım 4 kere göbek birde dilimi deldirmiş biri olarak söylüyorum anlık hafif acıyor ama o piercing görüntüsü herşeye değer
EtiPetito Firdevs167 peki benim göbeğim dümdüz ama sadece doğum sonrası göbek deliğimin şekli değişti üst tarafı dışarı çıkık kaldı hafif, öyle kötü bi görüntü yok ama eskisi gibi gergin değil, sence yaptırsam o deforme kapanır mı hoş durur mu canım
Firdevs167 EtiPetito piercing kapatır bence canım tam kapatmasa da ilk piercing dikkat çeker o deforme arka planda kalır bence bende de iz kaldı önce deldirdiğim piercing izi iğnenin izi şimdi tekrar deldircem inşallah o iz de kapanır kapanmasa da iz o deforme arka planda kalır piercing çok dikkat çekiyor tüm gözler piercing de oluyor çünkü canım
EtiPetito Firdevs167 ay sevindim o zaman yaptırmayı düşüneyim😍 peki canım bu iz kalma olayı piercingi çıkartınca kalıcı iz mi oluşuyor orada bariz belli mi yeri
Firdevs167 EtiPetito benim en son göbeğimi delen kişi kötü delmiş canım sürekli iltihap kapıyordu sezeryan da çıkarttım iz kaldı hemen kapandı delik. Yani delen kişinin çok çok iyi delmesi gerekiyor canım her zaman deldirdiğim yerde deldirmedim kapalıydı bir gün sabredemedim gittim başka yerde deldirdim kötü deldiler akıllandım ama birde maşayla tutup delsinler canım öyle daha iyi oluyor
EtiPetito Firdevs167 he anladım yapan kişiyle alakalı normalde öyle iz kalma durumu yok yani ? Güvenilir yer bulurum onda sorun olmaz sanırım teşekkür ederim canım araştırayım❤️
Girlpower Deletedmom0737 ah ne tesadüf benim de memleket Sinop-Samsun ben de İstanbul’da yaşıyorum benim göbeğimi de delelim neresindensin İstanbul’un inş yakınsındır aslında dövme de istiyoeum🤭
Deletedmom0737 Girlpower Girlpower 🙃 Bakırköy çok yakında Kadıköy’de ikinci şubeyi açacağım bir süredir dükkan bakıyorum Kadıköy’den ama henüz hala içime sinen bir yer bulamadım
Girlpower Deletedmom0737 uzakmışsın ama Kadıköy’de yakınlaşabiliriz ben de Pendik Kurtköy deyim göbek deldirirken acıyor mu ya🙄
Deletedmom0737 Girlpower anlık bir acı korkulacak kadar değil :) Kadıköy’ü muhtemelen 2-3 aya kadar açmış olurum dekorasyon vs anca