Firdevs167 Deletedmom_50 delen iyi delemiş ondan kapandı ve iz kalmış canım hep piercing vardı halbuki kapanması imkansıZdı
Firdevs167 Gzdzeynep bende daha uzun senelerdir piercing vardı canım hatta 3 kere deldirdim ama en son delen iyi delememiş ondan iz kalmış ve kapanmış maalesef ki birdaha deldireceğim yarın 😂 kötü delim azizliğine uğramışım yani ben
Gzdzeynep Firdevs167 benim kapansaydı eğer tekrar deldiremezdim sanırım ya çünkü baya acılı olmuştu. Aynı gün dövme de yaptırmıştım dövme bir haftada iyileşmişti piercingin iyileşmesi bir ayı bulmuştu. 🤦🏻♀️
Firdevs167 Liona profosyenel piercing salonlarında ama en son delen kişi göbeğimi kötü delmiş iz kaldı şimdi tekrar deldircem çok araştırdım sende çok araştır canım 🙏🏻
Firdevs167 [silindi] bende şekil değişmedi de göbeğimi delen kişi iyi delmemiş iz kaldı bir daha deldircem
Firdevs167 Gzdzeynep benim dilimde de var göbeğimi de deldirdim 3 kez bu 4 olucak o görüntü bence değer o acıya canım ya ama son deldirdiğim kişi iyi delememiş ama hafif iz kaldı dövme açıyor mu çok Canım ya bende yaptıracam da
Firdevs167 Gzdzeynep tekrar deldirmezdim acılı oluyor yazmışsın canım bir önceki yorumunda. Acımıyor ben 3-4 kez deldirdim çünkü göbeğimi dilimi de deldirdim hatta
Deletedmom5284 Ay bende delicem pazartesi iğne alayım eczaneden, göbeğim var ama eşim bayılıyor çok seksi duruyor gerçekten 😂😂
Firdevs167 Deletedmom5284 piercingciler deliyor canım hiç iğne alma. Benim göbeğim dümdüz senelerdir piercingim var çok seksi duruyor hatta dilimde de var ayrıca piercingden sonra o göbeği de eritirsin hemen bence kuzum 😍
Gzdzeynep Firdevs167 evet piercingin iyileşme süreci çok acılı olmuştu bir ay sürmüştü iyileşmesi. Sen bana dövme acıyormu diye sormuştun ya ona acımıyor dedim. Dövme acımıyor ve çabuk iyileşiyor göbek acıyor ve geç iyileşiyor benim deneyimim bu.
Deletedmom5284 Firdevs167 ben kendim deliyorum canım eskiden bu işi yapıyodum, benimde dilimde vardı ama kullanamıyorum öpüşülmüyo 🤣ahahiagagas
EtiPetito Deletedmom5284 acıyo mu çok yauuv bunun uyuşturma şeysi yok mu ben de istiyorum cesaret gelmiyo 🥲🥲
Firdevs167 EtiPetito acımıyor canım 4 kere göbek birde dilimi deldirmiş biri olarak söylüyorum anlık hafif acıyor ama o piercing görüntüsü herşeye değer
EtiPetito Firdevs167 peki benim göbeğim dümdüz ama sadece doğum sonrası göbek deliğimin şekli değişti üst tarafı dışarı çıkık kaldı hafif, öyle kötü bi görüntü yok ama eskisi gibi gergin değil, sence yaptırsam o deforme kapanır mı hoş durur mu canım
Firdevs167 EtiPetito piercing kapatır bence canım tam kapatmasa da ilk piercing dikkat çeker o deforme arka planda kalır bence bende de iz kaldı önce deldirdiğim piercing izi iğnenin izi şimdi tekrar deldircem inşallah o iz de kapanır kapanmasa da iz o deforme arka planda kalır piercing çok dikkat çekiyor tüm gözler piercing de oluyor çünkü canım