Gzd Ennur bana da doktorum dün verdi, normal doğum kontrol hapları sütü azaltıyomuş onlara 6.aydan sonra başlamanı öneririm dedi, bu ilaçta herhangi bi azalma vs olmıcakmış ama hergün aynı saatte almak lazımmış
Ennur Gzd Doğum yapalı ne kadar oldu canım hangi gün başla dedi birde ilaç 28 adet kesintisiz mi içiliyor acaba diğer haplarda adet olunduğunda içilmiyormuş çünkü
Mucizem006 Ennur yaaa bende çok korkuyorum devlet uyuşturmuyodur ama özelleri bilemem dediklerine gire 1 2 dakikalık bişiymiş o kadar kısa süreliğine uyuştururlarmı acaba🤔🤔
Ennur Ceylan Yok hayır sağlık ocağındaki ebe ya kondom ki hiç güvenmiyorum bu yönteme bn ya sprial korkuyorum ondanda ya iğne yada bu ilaç dedi ilacı kullanıcam eğer yan etkisi olursa iğneyide denicm emzirenler için oda
Ennur Egeninannesiii Hap 28 tane ara verilmiyormu yani diyelim 1 ay 30 gün boyunca içiyormuyuz yoksa diğer ilaçlar gibi regliyken kullanılmıyormu ?
Egeninannesiii Ennur onu bende merak ediyorum bitmesine yakın doktoruma sorucsm canım öğrenirsen bana da yazar mısın
Symau Hanımlar ılacı kesıntısız kullanıyosunuz bıtıyo bıdaha baslıyosunuz adet olsanızda bırakmıyosunuz zaten dusuk dozda dıgerlerı gıbı deıl oyuzden dıkkatlı kullanım gerekıyo saatınde almak gerekıyo sut azaltıyomu bılmıyorum ama ebe bana artar bıle dedı