deletedmom293 Ennur henüz başlamadım ama o ilacı biliyorum bende yarın başlayacağım . Birşey olur mu acaba diye düşünürsen olur . Beyin de bitir korkuyu birşey olmaz beyin de etkiliyor çünkü
Ennur deletedmom293 Bana sağlık ocağındaki ebe 40 çıktığı gün başla demişti daha var 37 günlüğüz bugün tam 40 günde başlanıyor sanırım
Akin Ennur ben 3 aydir kullanıyorum sürümde azalma falan yok hap süre geçmiyor zaten 40miz çıkınca kullanmaya başladım bende
Ennur Akin Yaa çok sevindim canım ebe bana düzensiz kanama yapabilir demişti böyle bi şikayetin oldumu birde nasıl kullanmaya başlamıştın zahmet olmazsa anlatırmısın ilk defa kullanıcam doğum kontrol hapı ☺️
Akin Ennur evet düzensiz kanamam oldu ilk 40 gün kirkimiz çıkana kadar kanamam geldi 40 günden sonra başladım hapa 2 hafta olmuştu tekrar kanamam oldu hapa devam ettim hap bitince tekrar adet oldum bu şekil şimdi düzenli oluyorum
Akin Ennur hap bitince mesala cuma günü bittiyse bir hafta sonra cuma günü tekrar yeni kutu hanına basliyorsun
Gzd Ennur bana da doktorum dün verdi, normal doğum kontrol hapları sütü azaltıyomuş onlara 6.aydan sonra başlamanı öneririm dedi, bu ilaçta herhangi bi azalma vs olmıcakmış ama hergün aynı saatte almak lazımmış
Ennur Gzd Doğum yapalı ne kadar oldu canım hangi gün başla dedi birde ilaç 28 adet kesintisiz mi içiliyor acaba diğer haplarda adet olunduğunda içilmiyormuş çünkü
Mucizem006 Ennur yaaa bende çok korkuyorum devlet uyuşturmuyodur ama özelleri bilemem dediklerine gire 1 2 dakikalık bişiymiş o kadar kısa süreliğine uyuştururlarmı acaba🤔🤔
Ennur Ceylan Yok hayır sağlık ocağındaki ebe ya kondom ki hiç güvenmiyorum bu yönteme bn ya sprial korkuyorum ondanda ya iğne yada bu ilaç dedi ilacı kullanıcam eğer yan etkisi olursa iğneyide denicm emzirenler için oda
Ennur Egeninannesiii Hap 28 tane ara verilmiyormu yani diyelim 1 ay 30 gün boyunca içiyormuyuz yoksa diğer ilaçlar gibi regliyken kullanılmıyormu ?
Egeninannesiii Ennur onu bende merak ediyorum bitmesine yakın doktoruma sorucsm canım öğrenirsen bana da yazar mısın