Arbx ismimuamma kızım hiç susmayınca bende yaptım 1 cay kasıgı verdim. Birkac tanede rezene koymustum içine. Siz günde kaç defa ne kadar veriyorsunuz
Selin354704 serplgktg25 sab simplex 16 gğnlğk bebeğim 3 gündğr kullanıyorum bugun çok güzel etki etti
PurpleTail Selin354704 bizim doktorumuz bir aydan önce gaz damlası kullanmamızı önermemişti 16 günlük daha erken değil mi
Bao serplgktg25 gaz damlaları etkisi kanıtlanmış ürünler değil. İşe yarayan insan sayısı çok çok az. Sancı başlayınca duş aldırın. En büyük etki duşta.
Dnym Gaz olduğunu nasıl anlıyorsunuz yani bariz aplamıyo ama gece uyurken ıhh diye sesler çıkarıyor bu gazdan mı damla kullanmalı mıyım. Sap simple ağrı yaprı mı ilk kullanımda acaba be kaç damla kullanıyorsunuz cevaplardanız çok sevinirim
Ozzzzzz Dnym Mesela benim bebeğim kendini çok sıkıyor ağlama sesinden ayırt edebiliyorum artık aç mı gazı mı var hepsi için ayrı ayrı ağlamaları oluyor 😄 Gazı olduğu zaman meme alamıyo ağlaya ağlaya dura dura çekiyor bende çıkana kadar uğraşıyorum :)
Ilkimmmm Dnym bilsem derdini anlasam keşke karnı tok altı temiz geriye gaz kalıyor şuruplar damlalar işe yaramadı fitil veriyorum ayağına zeytinyağla masaj yapıyorum yüzüstü çevirip sırtını ovuyorum öyle
Miniminican serplgktg25 ben gaz damlalarından sonuç alamadım kimyon kullandım İBRAHİM Saraçoğlu anlatıyor videosu var deneyebilirsiniz tavsiye ederim
SultanNehir Canım biogaia yu gece yatmadan ver 5 damla gün içidede sekiz damla 4 defa sab simplex kullan birde bn ikisini kullandım iyiydi şükür