serplgktg25 hepinize çok teşekkür ederim en çok önerilen metsil olmuş hemen alıp kullanıcaz inşallah faydasını görürüz 🤗
busraysm serplgktg25 metsil bebeğimi kusturdu ben de çok denedim ama nutrigen neowind kesinlikle harikaydı geçti gitti sancılar. Kime önerdiysem de çok teşekkür etti mutlaka deneyin pişman olmazsinz:)
Urazbebek21 serplgktg25 sabah uyandiginda ilk biogaia yi veriyorum sonrasında sab simplex kullanıyorum faydasını bu şekilde gördüm
tarcinlisahlep serplgktg25 zinco kullanmıştık iyi gelmişti. Nurse harways de kullandık en son ondaydık hatta baya iyi gelmişti
Zlsygt1111 serplgktg25 probiyotik ve gaz damlasını birlikte kullanmanızı tavsiye ederim deneme yanılma yöntemi ile bebeğinizi gözlemleyerek tercihinizi yapın. Nurse harveys -biogaia birlikte kullandım bebeğimde ilk 20 gün yeterli olmadı biogaia-mommys bilis birlikte 3 buçuk ayına kadar kullandım.Gazımız hafifledi biraz şimdi gece gazımız oluyor onun için biogaia ve nurse harveys kullanıyorum .
Melisa678 Zlsygt1111 Bende ikisini bir kullanıyorum ama tedirginim bişey olcak diye 48 günlük ezcaci bize biogia damla günde 3 kere 4 damla veriniz demiş ben genelde sabah kaltigimda biogia veriyorum öğlen Nursel hayvs veriyorum akşam biogia veriyorum siz nasil günde kaç kere veriyosunuz Zlsygt1111
Emoss01 Nalan96 doktora soylerseniz yazar zaten gaz sancısı var bir çok damla kullandım geçmedi deyin metsili söyleyin yazar
Mom4565 serplgktg25 Selam seni rahatlatmayi çok isterdim ama Türkiye’dn avrupadan almadigim damla kalmadı ne kullanırsan kullan bağırsaklar alismadigi sürece hiç bir damla fayda etmiyor maalesef
Toprakseyran serplgktg25 ben ilk böyke gaz sorunu yaşadığımız metsil kullandım ve tamamen ortadan kalktı. Hala ara sıra veriyorum hep vermiyorum. Sabah akşam 7 damla bir çay kaşığı suya damlatıp içiriyorum
Nalan96 Emoss01 doktora gitme imkanımız yok malesef o yüzden sordum sağlık ocağı yazar mı diye doktorumuz başka ilçe de
_hazal_kya serplgktg25 bende hepsini denedim sadece nurse harveysin şurubu işe yaradı. Damlasından memnun kalmadıysanız sizde şurubunu kullanmanızı tavsiye ederim. Hem daha hesaplı hemde etkili oldu bizde tabi her çocuk da aynı etkisi olmayabilir.
SinyorinA serplgktg25 nurse harveys colex surup bize bir sure cok iyi gelmisti sonradan bunye alisinca onunda etkisi bitmisti çünkü cok uzun sure gaz sorunumuz devam etti
Mused Nurse hayvey’s colex bitkisel şurup kullanıyorum günde şabak akşam 1 çay kaşığı veriyorum kesinlikle tavsiye ederim damlası ise yaramiyo eczanede fln 80 90 tl 20 ml o kadar para vermeye gerek yok trendyolda bu şurup var bitkisel ise yarıyo
zeynepbali04 serplgktg25 zinco aşırı güzel bir damla tavsiye ederim sap simplex metsilin orjinali fazla ise yaramıyor ben bebegimin gazını zincoyla düzene koydum
asiltonunmommysi serplgktg25 alarm kurup aynı saatte veriyorum. Sap simplex ve biogaia beraber kullanıyorum yatmadan önce veriyorum bioyu. Gün içinde her bez değiştirmede yaptığım masaj var faydasını gördüm.
Zlsygt1111 Melisa678 Ben biogaia yı günde 5 damla öğlen, nurse harveys i sabah 10 akşam 10 damla veriyordum 30 günlükken
OzlEmirr Kaleidon gaz damlası. Doktorumuz bunu vermişti. Çok memnun kalmıştım. Bebeğim gaz sancıları dan kıvranıp duruyordu. Çok ağlıyordu. Bu damlayla 5 gün sonunda gaz sorunu hiç kalmadı.