ismimuamma serplgktg25 bağırsak düzenleyici olduğu için yapar gaz için kimyon çayını deneyin derim, 50 günlük bebeğim var bir çok damlanın yapmadığını kimyon çayı yapıyor
Arbx ismimuamma kızım hiç susmayınca bende yaptım 1 cay kasıgı verdim. Birkac tanede rezene koymustum içine. Siz günde kaç defa ne kadar veriyorsunuz
Melissss serplgktg25 nurshe mi ne doktor bize onu önerdi ama dediğin gibi fasa güso ben koca karı ilacında buldum şifayı canım kimyonlu su veriyorum iki aylık olduk çok rahat ettirdi bize bu kimyon su ılıtıyorum göz kararı üstüne kimyon döküyorum çay kaşığıyla sabah akşam aklıma ne zaman eserse beş altı kaşık veriyorum sancı mancı kalmadı bizde şükür bizim oğlan acayip gazlıydı oysa
Ayazmom1 serplgktg25 biogaia ve metsili birlikte kullandım 1 hafta içinde etkisini gördüm oğlum kolik olmasına rağmen ağlama nöbetleri bitti çok şükür
Arbx serplgktg25 ilk kızımda hepsini denedim sadece metsil yaramıstı şimdi 1.5 aylık kızım var yine metsil aldık biraz rahatlatıyor ama yetmiyor gibide sab simplex almayı düşünüyorum
Selin354704 serplgktg25 sab simplex 16 gğnlğk bebeğim 3 gündğr kullanıyorum bugun çok güzel etki etti
PurpleTail Selin354704 bizim doktorumuz bir aydan önce gaz damlası kullanmamızı önermemişti 16 günlük daha erken değil mi
Bao serplgktg25 gaz damlaları etkisi kanıtlanmış ürünler değil. İşe yarayan insan sayısı çok çok az. Sancı başlayınca duş aldırın. En büyük etki duşta.
Dnym Gaz olduğunu nasıl anlıyorsunuz yani bariz aplamıyo ama gece uyurken ıhh diye sesler çıkarıyor bu gazdan mı damla kullanmalı mıyım. Sap simple ağrı yaprı mı ilk kullanımda acaba be kaç damla kullanıyorsunuz cevaplardanız çok sevinirim
Ozzzzzz Dnym Mesela benim bebeğim kendini çok sıkıyor ağlama sesinden ayırt edebiliyorum artık aç mı gazı mı var hepsi için ayrı ayrı ağlamaları oluyor 😄 Gazı olduğu zaman meme alamıyo ağlaya ağlaya dura dura çekiyor bende çıkana kadar uğraşıyorum :)