Alyameltem eceunverkanra Ayıp olmasın diye habersiz davetsiz gelen komşumu birkaç defa evime kabul ettim gece 2 - 3 e kadar gitmediler artık telefonlarını bile açmıyorum ayıp olursa da olsun kimseyle uğraşacak kafada değilim. İsteyen alınsın küssün çok da fifi😂😂
eceunverkanra Alyameltem Aaaaa o nasil komsu ya hem davetsiz gelip hem o kadar oturuyor🙈 Aman iyi yapmissiniz birakin ayip olsun gelmesin😂
eceunverkanra egelsenkonuss Olsun🙈 Cok ciddi kalp kirmadiginiz surece bence bazi seyleri pat diye soylemek daha guzel siz uzulmezsiniz en azindan😌 Ben hic oyle olamadım
Evraannesi eceunverkanra Sabah ikinci el eşya sata bir sayfa ya baktım güzel ceyzlik yazmalar vardı ben de fiyatları sordum sahip mesaj atı öyle sormuştum ee kadın anlatı yok durumum yok diye ceyzlik eşyaları satıyorum indirme de yaptı bana ayıp olmasın diye aldım
eceunverkanra Evraannesi Yaa, cok tatlisiniz❤️ Ben de hep yapiyorum onu ama ihtiyaci olan birine yardim etmis olmussunuz, Allah misli misli fazlasini nasip etsin insallah 🥰
eceunverkanra kapikulak03 İnanamıyorum yaa cok cirkeflermis resmen dolandiricilik pazari olusturmuslar ya. Bu sekilde musteri ceken hicbir guzellik merkezine guvenmemek lazım demek ki
kapikulak03 eceunverkanra aynen canım bu şekilde 100 lerce madur var buraya da yazayım İstanbul bakırköy alman City Center asla kimse önünden bile geçmesin seansa gidenleri de yakıyorlarmış hiç kimse düzgün sonuç almamış
eceunverkanra zeyzey77 Hahahahahhaha cok iyi yapmissiniz valla keske ben de oyle yapsaydim🥲 Paraciklarim cebime kalsaydi 😂
eceunverkanra Domino Bunu ben de cok yaptim merak etmeyin yalniz degilsiniz🙈 Dusundum de ne kadar cok ayip olacak diye bir seyler yapmisim ya🥲😂
Domino eceunverkanra aynen bende yaaa 🤪😅 yani şöföre ayıp olmasın diye indim yoksa inmezdim 🤪 bide ayıp olmasın diye hiç birşey hayır diyemiyorum 😱
eceunverkanra kutsaltiramisu Kesinlikle oyle en iyisi bu🙈 Bu kadar odun vermek hic iyi bir sey degil cunku
eceunverkanra Gupssse Offff bu resmen dost kazigi olmus😢 Ne insanlar var ya valla.. Gecmis olsun, insanlara gercekten guvenmemek gerekiyor,40 yil dusunsem aklima gelmez boyle bir sey
Gupssse eceunverkanra kesinlikle benim de aklıma gelmez ama o kadar sinsi insan tanıdım dedikce hep dha farklisinj gördü bu gözler;) çeşit cok
eceunverkanra senamiray İyi yapiyorsunuz valla🙈 Keske ben de oyle olabilseydim ama olamadim ayip olmasin diye diye kendime ayip edip duruyorum😂
eceunverkanra annelikhalii Ne kadar tatlisiniz☺️ İnsallah kalbiniz gibi guzel insanlar ciksin hep karsiniza💐