Srhtzlyh eceunverkanra bende alışverişte benimle ilgilenen tezgâhtara ayıp olmasın diye beğenmesem bile kesin o mağazadan bişey alıp çıkarım 😅
Elyel Kagansmother Demediler, ekmek elden su gölden tatil yaptılar. Allah’a havale ettim. Yıllardır görüşmüyoruz zaten.
DOLANDIRICI eceunverkanra ayy bu olayin aynisi lisedeyken yasamam peki ayip olmasin die arkadaslarimla cikmistik yukari ama sonra oblar devam etti sivilce tedavisi mi neymis ben gitmemistim
Mommqueen eceunverkanra valla normalde benimde yüzüm tutmaz yok demeye ama cıktgım an kayıt yapmak istedı başlık almanız gerekıyor size özel vs bende sordum işte öylesine kaç seansta bitiyor kaç ay sürer vs 1 sene deyince ben türkiyede yaşamıyorum maalesef o kadar uzun süreli paket alamam 🤣 süreyi de başta söylettiğim için ısrar edemediler 🤣
Sevcanumutbora- @eceunverkanra aynen öyle bi hasar oluşsa. Dava bile açılmıyor en güzeli işin ehline gitmek
egelsenkonuss eceunverkanra evet bı yandan çok iyi ama bende biraz da üslup sorunu var :(( pat kut soyluyorum ozelestiri diyince ben aklınıza geleyim djdjje daha çok yererim kendimi
eceunverkanra egelsenkonuss Olsun🙈 Cok ciddi kalp kirmadiginiz surece bence bazi seyleri pat diye soylemek daha guzel siz uzulmezsiniz en azindan😌 Ben hic oyle olamadım
kapikulak03 eceunverkanra ben sözleşme imzaladım altında senet varmış 15 gün içinde iptal edebilirsiniz dedi aptal kadın 3 gün sonra aradım iptal etmek için hayır etmiyoruz senet var elimizde mahkemeye vericez dedi ne halt yersen ye dedim tüketici mahkemesine baş vurdum haklı bulundum dava açtım yeni mezun bir iş bilmez hakime denk geldik dava red oldu şimdi hacizlik durumdayım ama inat ettim ödemiyorum 600 TL 1200 oldu eşim isterse 10 bin olsun ödemiycem diyor çünkü haksız kazanç bu ülke de gerçekten adalet yok
tardis kapikulak03 evet haksız kazanç evet adalet yok bu yüzden bizler daha dikkatli olmalıyız sizin de hatanız bu. O büyüyen borcunuz ileride başınıza dert olur bilginiz olsun. Haciz icra vs. gerçekten çok yıpratıcı. Eşinizle ve bir avukatla anlaşıp bir an önce çözüp halledin bence.
eceunverkanra kapikulak03 İnanamıyorum yaa cok cirkeflermis resmen dolandiricilik pazari olusturmuslar ya. Bu sekilde musteri ceken hicbir guzellik merkezine guvenmemek lazım demek ki
zeyzey77 eceunverkanra Biri de İstanbula gittiğimde broşür dağıtıp güzellik merkezine üye yapıyordu hadi olayım bari dedim . Akşamına aradılar yarın şehir dışına çıkıyorum dönüşte gelirim dedim üzerinden 7-8 sene geçti 😂😂
eceunverkanra zeyzey77 Hahahahahhaha cok iyi yapmissiniz valla keske ben de oyle yapsaydim🥲 Paraciklarim cebime kalsaydi 😂
Domino eceunverkanra ayıp olmasın diye ineceğim duraktan 1 durak önce indim baya da yürüdüm yanlış yerde inmiştim oysaki ama otobüs düğmesine bastım ve benden Baska inecek yoktu 😃😁🤪 neyse 🥴😅😅😅
eceunverkanra Domino Bunu ben de cok yaptim merak etmeyin yalniz degilsiniz🙈 Dusundum de ne kadar cok ayip olacak diye bir seyler yapmisim ya🥲😂
kutsaltiramisu eceunverkanra ayıp olmasın diye kendimden o kadar çok taviz verdim ki insanlara karşı. Hangisini sayayım. Artık ayıp olacaksa olsun diyorum. Hayat daha güzelleşti 🙃🙋😜
eceunverkanra kutsaltiramisu Kesinlikle oyle en iyisi bu🙈 Bu kadar odun vermek hic iyi bir sey degil cunku
Hep_mi_uykusuz eceunverkanra kaynnam daha esimle tanismadan beni bulmuş gorucu usulu beni gormeye geldi sirf ayip olmasin dye numara mi verdim.Sonrasi veladalin amin😂
Gupssse eceunverkanra iş arkadaşımın maddi sıkıntısı vardi ise yeni girdiği icin(6ayolmadigi icin) avans çekemedi.ben çektim onun adına.benden kesilen kadr sen bana ödersin dedim iyi niyetimle o da sıcak parayı aldi ertesi gun istifa etti .isten ciktigini baskalarindan ogrendim.hayatımın kazigiydi. Paramı taksit taksit zor bela alabildim halkımı helal etmiyorum hiç bir zaman
Gupssse Gupssse benim durum konuya uygun değilmiş sonradan farkettim;))) yıllar geçse de unutmuyor insan .depreşti sanrım yediğim kazıklar
eceunverkanra Gupssse Offff bu resmen dost kazigi olmus😢 Ne insanlar var ya valla.. Gecmis olsun, insanlara gercekten guvenmemek gerekiyor,40 yil dusunsem aklima gelmez boyle bir sey
eceunverkanra senamiray İyi yapiyorsunuz valla🙈 Keske ben de oyle olabilseydim ama olamadim ayip olmasin diye diye kendime ayip edip duruyorum😂