Gupssse eceunverkanra iş arkadaşımın maddi sıkıntısı vardi ise yeni girdiği icin(6ayolmadigi icin) avans çekemedi.ben çektim onun adına.benden kesilen kadr sen bana ödersin dedim iyi niyetimle o da sıcak parayı aldi ertesi gun istifa etti .isten ciktigini baskalarindan ogrendim.hayatımın kazigiydi. Paramı taksit taksit zor bela alabildim halkımı helal etmiyorum hiç bir zaman
Gupssse Gupssse benim durum konuya uygun değilmiş sonradan farkettim;))) yıllar geçse de unutmuyor insan .depreşti sanrım yediğim kazıklar
eceunverkanra Gupssse Offff bu resmen dost kazigi olmus😢 Ne insanlar var ya valla.. Gecmis olsun, insanlara gercekten guvenmemek gerekiyor,40 yil dusunsem aklima gelmez boyle bir sey
eceunverkanra senamiray İyi yapiyorsunuz valla🙈 Keske ben de oyle olabilseydim ama olamadim ayip olmasin diye diye kendime ayip edip duruyorum😂
tardis kapikulak03 evet haksız kazanç evet adalet yok bu yüzden bizler daha dikkatli olmalıyız sizin de hatanız bu. O büyüyen borcunuz ileride başınıza dert olur bilginiz olsun. Haciz icra vs. gerçekten çok yıpratıcı. Eşinizle ve bir avukatla anlaşıp bir an önce çözüp halledin bence.
annelikhalii eceunverkanra gecen seneydi sanırım annemin arkadaşı markete gideceğimi duydu bana da 1 soda alirmisin dedi olur dedim ne kadardir dedi 1 bucuk falandır dedim 1 bucuk tl verdi bana soda 2 tl ama ben sırf 1 bucuk dedim diye 50 kurusu cebimden ekledim 🤣🤣🤣 bunun gibi yaptığım şeyler var 😊😊
eceunverkanra annelikhalii Ne kadar tatlisiniz☺️ İnsallah kalbiniz gibi guzel insanlar ciksin hep karsiniza💐
ipekkizz eceunverkanra Nişanlılık döneminde kayınvalidemlere gidince hep sekersiz türk kahvesi yapıyorlardı. Bende cekiniyordum ayıp olmasın diye içiyordum. Türk kahvesinden nefret ederim 🙈 şekerlisi bir nebze. Ama şekersiiz 🤦🏻♀️ 2 senedir evliyim artık içe içe alıştım artık türk kahvesini şekersiz içiyorum 😂
MotherOfAlmila eceunverkanra Ben de aracimi istemedigim paraya sirf kadin israr etti o kadar ayip olmasin diye satmistim. O kadar pismanim ki, ic sesimi duyuyordur umarim her uykudan once.😂😂😂
ymn2019 Mom7676 ben de hayir pek diyemem ama yemek konusnda yemyrsam wger eminim cok güzel yapmssndr ama ben ondan ağıza sürmedim hix kusura bakma diyrm
Moonlightttt eceunverkanra "O kadar okudum ayıp olmasın bir şey yazayım ."diye düşündüm ve yazıyorum 😂😂 aman ayıp olmasın🤗
eceunverkanra Moonlightttt Hahahahhahahaha bu bence en iyisiydi😂😂😂😂 Harikasiniz ya tesekkur ederim❤️😂
Alyameltem eceunverkanra Ayıp olmasın diye habersiz davetsiz gelen komşumu birkaç defa evime kabul ettim gece 2 - 3 e kadar gitmediler artık telefonlarını bile açmıyorum ayıp olursa da olsun kimseyle uğraşacak kafada değilim. İsteyen alınsın küssün çok da fifi😂😂
eceunverkanra Alyameltem Aaaaa o nasil komsu ya hem davetsiz gelip hem o kadar oturuyor🙈 Aman iyi yapmissiniz birakin ayip olsun gelmesin😂
eceunverkanra egelsenkonuss Olsun🙈 Cok ciddi kalp kirmadiginiz surece bence bazi seyleri pat diye soylemek daha guzel siz uzulmezsiniz en azindan😌 Ben hic oyle olamadım
Evraannesi eceunverkanra Sabah ikinci el eşya sata bir sayfa ya baktım güzel ceyzlik yazmalar vardı ben de fiyatları sordum sahip mesaj atı öyle sormuştum ee kadın anlatı yok durumum yok diye ceyzlik eşyaları satıyorum indirme de yaptı bana ayıp olmasın diye aldım
eceunverkanra Evraannesi Yaa, cok tatlisiniz❤️ Ben de hep yapiyorum onu ama ihtiyaci olan birine yardim etmis olmussunuz, Allah misli misli fazlasini nasip etsin insallah 🥰
eceunverkanra kapikulak03 İnanamıyorum yaa cok cirkeflermis resmen dolandiricilik pazari olusturmuslar ya. Bu sekilde musteri ceken hicbir guzellik merkezine guvenmemek lazım demek ki
kapikulak03 eceunverkanra aynen canım bu şekilde 100 lerce madur var buraya da yazayım İstanbul bakırköy alman City Center asla kimse önünden bile geçmesin seansa gidenleri de yakıyorlarmış hiç kimse düzgün sonuç almamış