mhtc02320 esracanlier vazelin bilirmisiniz onuda muslukların üzerindeki kireçleri sürüldüğünde gidiyor ve tertemiz oluyor 😉
Suna-58 Truman Arkasında yazıyor zaten domolu sıkıp 5-10 dk kirin çıkma durumuna göre tabi sureti uzatıp 100 derecelik ısıyla çalıştırıp sonra akan kirleri temizliyorum
Tttttt Kızlar tezgahım granit açık renk krem rengi tezgah üzerinde milli bezimiz olan sarı bezi koymuştum temizlikten sonra sararmış ne yapsam çıkmadı çamaşır suyu sıcak suyla asperox hiç biri etki etmedi var mıdır ki çözümü fikriniz var mı ?? 😣
Suna-58 Tttttt cifle ovala geçmezse porcoz sol anında çıkarır ama hemen durula benimki de beyaz simli cifle ovuyorum
Selma-aygun37 Yengecanne_ haaaa evet nasıl doğru bı tahmin bu yasa 😄oğlu da aynı babası az bişey babasından alaydı ben yaşardım bu hayatı
Tttttt Suna-58 Tamam bu arada ciflede denedim onu söylemeyi unutmuşum porçöz denerim artık yarın çok teşekkür ederim 🙏🏼
Edanurada Burcin0640 highgenic mavi silikonlu temizleyici ✔ bu markanın diğer ürünlerini de beğeniyorum
Gtmz Ceren255 valla çay dökülsün hemen ardına kolonya döküyor cıktı şimdiye kadar 😅 babam cok döker de 😁