watermelonlove esracanlier kayınvalidem mutfağıma halı almıştı ev hediyesi annemlerle kayınvalidem gil bizde yemekteydi mutfakta yemek işleriyle uğraşırken halıya salça düştü annem de parlatıcı çıkarıyormuş ver onla deneyelim dedi limonlu olanı halıma sürdü birde fazla kaçtı halı sapsarı oldu çıkmadı kayınvalidem de oradaydı 🙈🤣
Truman esracanlier ben cif metal temizleyici ile duşakabin temizliyorum çok ovmaya gerek kalmadan hemen çıkarıyor.
Truman MerveGl- diş macunu sıkıp sünger ile ovuyorum ben sonrasında da buhar kısmıyla banyo prizine takıp lavaboda buhar yapıyorum sonra açılıyor. Limon suyunu da duydum
Suna-58 Truman Arkasında yazıyor zaten domolu sıkıp 5-10 dk kirin çıkma durumuna göre tabi sureti uzatıp 100 derecelik ısıyla çalıştırıp sonra akan kirleri temizliyorum
Gunesasel esracanlier bende kireçli çaydanlık vs ye su ve limon tuzuyla kaynatınca kireci çıkarıyor bunu uyguluyorum
Truman aylizinannesiii metal temizleyici sünger var trendyolda mıss spongy ismi direkt çıkartıyor . Diğer yava tencereye de kullanabilirsin yanıklara çıkmayan lekelere filan linkini atıyorum https://ty.gl/9rgkgwn2d1
mhtc02320 esracanlier vazelin bilirmisiniz onuda muslukların üzerindeki kireçleri sürüldüğünde gidiyor ve tertemiz oluyor 😉
Tttttt Kızlar tezgahım granit açık renk krem rengi tezgah üzerinde milli bezimiz olan sarı bezi koymuştum temizlikten sonra sararmış ne yapsam çıkmadı çamaşır suyu sıcak suyla asperox hiç biri etki etmedi var mıdır ki çözümü fikriniz var mı ?? 😣
Suna-58 Tttttt cifle ovala geçmezse porcoz sol anında çıkarır ama hemen durula benimki de beyaz simli cifle ovuyorum
Selma-aygun37 Yengecanne_ haaaa evet nasıl doğru bı tahmin bu yasa 😄oğlu da aynı babası az bişey babasından alaydı ben yaşardım bu hayatı
Tttttt Suna-58 Tamam bu arada ciflede denedim onu söylemeyi unutmuşum porçöz denerim artık yarın çok teşekkür ederim 🙏🏼
Edanurada Burcin0640 highgenic mavi silikonlu temizleyici ✔ bu markanın diğer ürünlerini de beğeniyorum