aylizinannesiii esracanlier Kızlar benim arzum çaycımın ust demlik kısmı simsiyah oldu cay demlemekten ne yapsam cikmiyor yikiyorum ama kaldi öyle napabilirim ya
Kocakgiller aylizinannesiii cos cos eden krec cözücü varya onu dök 2 kapak kdr onunla calkala cosurtusu geçince dök lavaboya telle sürt ben oyle yapiodm😬🤣
dadaskizi aylizinannesiii ben Domestos döküyorum sobra yikadkiktan sonra iki gün su dolduruyorum hep değiştiriyorum kokusu gidene kadar yada tursille kaynatirim çaydanlıklari
Truman aylizinannesiii metal temizleyici sünger var trendyolda mıss spongy ismi direkt çıkartıyor . Diğer yava tencereye de kullanabilirsin yanıklara çıkmayan lekelere filan linkini atıyorum https://ty.gl/9rgkgwn2d1
Prenses-annesi1 esracanlier burda biri yazmıştı her duşa kabin temizliğinde ona dua ediyorum 🤗😂 poşet ve cif krem mis gibi yapıyor duşa kabinin camlarını ☺️
Serranin_annesi esracanlier onun için çamaşır deterjanı kullan içine de çay kaşıklarını at kaynat 5 yeni gibi oluyor
Acemi_annee esracanlier bu gün camlarımı sildim biliyodum yapmıştım ama krem şampuanla olmamisti onu sonradan ogrendim bu gün dalinle ve sirkeyle sildim kocaman evi 45 dakika da bitirdim cam balkonum çok büyük olmasına rağmen Birde yumusaticiyla banyomu deniycem bakalım nasıl olucak bizim sular çok kireçli bu birinden gördüm youtube da
1ana_2evlat esracanlier Çaydanlığın üst kısmına normal çamasir makine deterjanı koyup kaynatinca kovalamaya bile gerek kalmadan hemen parildiyor mesela deneyin
Kocakgiller esracanlier yagli yemek haliya damladigi zaman bulasik parlaticisini dök sil hemen geciyor duşa kabin su damla lekelerine once su tut snra bulasik parlaticisini süngere dök sil gecio camlar icin kovaya ilik su yap icine azicik sampuan dök sil kurulamana gerek kalmio koltularini ilik suya azcik sampuan dök sil hem mis gbi kokuo hem lekeleri gecirio bulasik makinana koku alamiyorsan kullandigin limonu koy mis gbi kokuyo ayni sekilde cubuk tarcinda 3,4 yikamaya kdr mis gbi kokutuo çatal kasiklari legene koyup uzerine toz deterjan serpip kaynar su döküp 1 saat bekletn parlio lavabo deligine tablet koyup uzerine kaynar su dökünce koku gidio smdilik aklima gelenler bunlar hörmetler😬
havaciannee Deletedmom8453 Deletedmom8453 diversey clonet diye bir temizleme suyu var arkadaşım otel işletiyordu orda kullanıyorlarmış ışıl ışıl parlatıyor muslukları ve kolozet içinde iç görünmeyen kenarlarda biriken kireçleri hemen yumuşatıcıyor bir temizlik için ayırdığım diş fırçasıyla fırçalıyorum bembeyaz oluyor ama sadece banyoda kullanım için sanırım çaydanlık vs içine kullanılmıyor deneyin mutlaka
Aleynameva Sıcak suyun içerisine şampuan sıkıp tek bezle sadece bir kere camları siliyorum. Kurulamiyorum bile pırıl pırıl parlıyor camlarım. Cam silmek çok kolaylaştı benim için. Bazen de sıcak suyun içine bulaşık tableti atıp aynalari siliyorum.
Fatmayc Home bitkisel ürünlerini kullanıyorum hepsi efsane özellikle oxi pover duşu kabin çaydanlık lak pırıl pırıl oluyor doğal ürünler bide elleri tahriş etmiyor
Sseymnr esracanlier bulaşık tabletini perde yıkarken perdenin üzerine atın makineyi öyle çalıştırın missss genelde beyaz tüllerde cok iyi oluyor bembeyaz ☝🏻🥰
Safiye_berat Sseymnr merhaba bunu denemek istiyorum ama fary bulaşık deterjanı kullanıyorum sarı yeil olanından olur mu acaba 😊
Fato55 Masterchefmom legen ya da kovaya şampuan dokuyorum canım bi kac damla çok sikmaya gerek yok köpüruyor hemen üzerine ılık su sonra istediğin yeri sil