Toprakseyran ecemm-6161 birgün benden dayak yiyecek zaten ama ne zamana kısmet bilmiyorum o yüzden korkudan benimle yüz yüze tartışamıyor sevgili elticiğim 😂😂 biraz iri kemikliyim birde baya bir elim ağır bütün bunları da göz önünde bulunduruyor galiba. Bakalım ne zamana tadına varacak Allah bilir 🤣😂
annakarenina Ellerini yüzünü öpmeyinnnn😭😭😭 ben diyemiyorum kimseye, ne kendi babama ne babannesine :((( şapur şupur öpüyolarr, yok diyemiyorum öpmeyin diye…
annakarenina Sigara içip gelip kucağınıza almayınn…Halası geldi yurtdışından ve kısa süre kalacağı için sesimi çıkaramadım, sigara içti içti geldi…babamız da çok titizdir ama o da diyemiyor😫
annakarenina İçimi buraya dökeyim bari dedim, hiçbir işe yaramayacak olsa da…bu kuralları uygulamaya kalkarsan kötü oluyorsun, art niyetli oluyorsun, bunlar aşamayacağımız konular maalesef. Hele virüs yüzünden eşimle az mı kavga ettik..
newlife21 Gulsenyilmaz benim kaynanada az huysuzluk yapsın ayağına alıp öyle bi sallıyor ki çocuğu ayağında Onun yüzünden uyku saati yapamıyorum
newlife21 Gulsenyilmaz aynen öyle herşeye karşılar kendi büyüttüğü çocuğu da görüyorum attı başıma çocuğunu adam akıllı yetiştirememiş
Esralpp Nursena19 😃😃 ben sezaryen oldum ve 10 gün kadar sonra erkekli kadınlı çocuklu çocuklu eşimin dayısıgil ve ablasıgil geldi şehir dışından yatılı sonra kaynanamlar geldi yine yatılı hiç dinlenemedim ve tek imaları benim bebeğime bakamadığımdı kendileri bebeğime bakıp bütün işi gücü benden beklediler bu da beni çok yordu psikolojik olarak
Tgul Vanilya faydalı olabilecek yakınların gelmesi anneyi rahatlatıyor ama. Lohusa haliyle çok zorlanıyor insan
hilali04 Sevdamavi kendim ve babası dahil asla kimse yanında sigara içemez. Balkon kullanılır eğer öpmek isterlerse sigaradan sonra ağızlarını çalkalamalarını rica ediyorum..kimisi bozuluyor ama bebeğimin sağlığından önemli değil
Esramurat Secuuss halbuki herkesin düşüncesi bir değil ki öpülmesini istemiyorsanız bunu saygıyla karşılamaları gerekirken trip atıyorlar üstüne