Truman Sevdamavi mümkünse misafirliğe gittiğiniz bebekli evde en fazla 10 a kadar durun lütfen 12 ye kadar durupta anne baba ve bebeğin düzenini bozmayın
Senamemet Truman abim gil geldi bi ara eşiyle 10 günlük doğum yapmışm gece 3 e kadar oturdular ben şok vefat ve uykusuzluktan ölecektim gece de kızım uyutmadı sabahlamak zorunda kaldım
Truman Senamemet çok büyük düşüncesizlik benim kayınvalidemler sürekli geliyor ve 12 den önce gitmiyorlar (güya hizmet beklemiyorlar) 12 ye kadar 3 aylık bebeğimle birde onlara servis ediyorum . Eşime diyorum çok sık görüşüyoruz olmuyor diye . Napsınlar torunları özlüyorlar diyorlar . Ağzını bebeğimin ağzına kadar getirip öper giibi kokluyor sonrada öpmedim diyor kafayı yememek elde değil
Gulsenyilmaz Truman ahh ah bu kaynanalar farkli sehirde yasiyoruz benim kizimda uc aylik aksam 7,30 da uyutuyorum hep ama geldi bir hafta kaldi cocugu cok erken uyutuyorshn diyip uyutmadi bana aha kendisi gitti şimdi uyumuyor gece yarisina kadar duzeni bozdu gitti
Gulsenyilmaz Sedakcby ay bu cok tanidik geldi😄 kucagi hic sevmiyor bebeğim ama pusetinde saatlerce sev güler oynar, kayninvalidem zorla bu çocuğu yobaz yetistirmissiniz diyip kucagina almaya çalışıyor sonra hic sevdirmiyor kendini diyor tabi sevdirmez 😄 kendisi yobaz
idilolo Gulsenyilmaz yabani yabani bana da diyorlar, benim bebeğim tanımadığı kişilere gitmez, gülmez sokakta sevmek isteyenlere kafasını çevirir, yabani bu çocuk dediler, yo değil gayet sevimli kimi sevmesi gerektiğini biliyor tanımadığına niye gitsin.
arc-1521 Sevdamavi kesinlikle süper katılıyorum, benim evime gelen bi misafir ellerimi yıkamadı üzerine çocuğumu kucağına alıp bıyıklı ağzıyla öptü ve ben kuyameti kopardım. Korona olmasa Bile bebekler öpülmez, benim bu kurallara ekleyebileceğim lohusalık kırk günü geçebilir veya annelik hassasiyeti her zaman olabilir buna anlayışlı empati yaparak yaklaşmak 🥰
newlife21 Gulsenyilmaz benim kaynanada az huysuzluk yapsın ayağına alıp öyle bi sallıyor ki çocuğu ayağında Onun yüzünden uyku saati yapamıyorum
Gulsenyilmaz Sedakcby yattigi yerden sev işte kucagina alınca çocuk sanki seni görüyorda oynucak seninle😄
Sedakcby Gulsenyilmaz aah ahhh🤣 onlarda sevmek istiyor çok haklılar ama işte çocuk durmuyor sevmiyor olan bana oluyor huysuzlaninca 😅
Gulsenyilmaz Truman ama onlara anlatamazsin iste bunu erken uyutuyormuşum gece uykusunu alip ondan kalkıyormuş
Gulsenyilmaz Truman umrunda olmuyor pek çünkü genelde hep nöbette uyku saatinde olmuyor, kacta uyursa uyusun
Alevimu Çocuk mıkırdadığında veya ağladında bu çocuk aç doymamış demesinler nefret ediyorum artık her olayı çocuğun açlığına bağlıyorlar
arc-1521 Alevimu aynen biz anneyiz anne hisseder herkesten çok düşünür evladını çok sinir oluyorum bende 🙋🏼♀️
1ana1bebe Sevdamavi çocuk kıyaslaması yapmayın, emzik vermemek benim tercihim her uykuya dalamamasiinda emzik ver deneyeyim demeyin 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
AselDgamze Sevdamavi -Uykusu gelen bebeğe daha erken geç yatırkı gece iyi uyusun. -Misafirliğe gelip geç gidip bırde giderken yüksek sesle konusarak gidilmesin. -Uyuyan bebek sevmek için uyandırılmasın -Uykusu varken saygı duyulsun sessiz bir sekile muhabbet edilsin hararetli değil. -Bebek uyurken kahkahalar atılmasın. -Arabada uyku saatı gelen tam uyuyacakken bebekle oyun oynanmasın. -Hepsını yasadım kaynanam sağolsun. -Bende gitmiyorum kendısı ne kızımın uyku saatlerinde.! Hayır canım daha erken değil saat 9 ve benım bebeğim için uyku saati
idilolo AselDgamze ben de yaşadım, uyku saati gelmiş ağlıyor uyutmaya çalışıyorum bırak kendi uyur sallama bebeğim 2 aylıktı bunu dediği zaman.