Toprakseyran NurY valla dengesizler çok gerçekten benim bebeğim de iri bir bebek ti hatta bu yüzden sezeryan olasılığı bile vardı ama çok şükür normal doğum oldu. Eltim bana gelip dedi gerçekten kafası baya büyükmüş nasıl doğurdun nasıl çıktı ordan diyo. Dengesiz doğurdum işte sanane. Akıl almıyor gerçekten 😡🤦♀️
NurY Toprakseyran nasıl çıkti oradan ne kadar iğrenç bir yorum . Sana ne yaa rabbim yardım etti doğurdum işte.
Mucizelianne Eltilerim ve gorumcelerim gelip,ben çocuğu uyutmaya götürdüğüm için çocuğu bize sevdirmiyor diyerek eşimle boşanma aşamasına getirdiler…halbuki sen git çocuğu yatır diyen onlardı…ve sevdiler de üstelik…hala nedenini anlamadım
Papatyag Mucizelianne uyku kırmızı çizgimdir babasını bile beklemem uyku saatinde. Ne dengesiz insanlar var ya.
Eliffff123 kbtmz ne güzel demişsiniz sadece görüntülü aramayla goren teyzem iki aylık bebeğe çok hareketsiz bu çocuk diyordu sinirim tepeme çıkıyordu
D-G-Damla55 Vanilya tekboynuzluat kbtmz Emirin_Annesi10 kızlar mükemmelsiniz ama anneleri anlayacak bir toplumda değiliz kadının kadına yaptığını akrep akrebe yapmamzmış şu kadınların boş konuşmaları beni bıktırdı
Emirin_Annesi10 D-G-Damla55 benn bi anlatsam duyduklarımı abooov😞😒 Dünyanın bir ucunda ıssız bir adada çocugumu büyütmek bile istedim
melekdag Sevdamavi Geldiğinizde her ağlaması aç olduğu anlamına gelmiyor. Bu çocuk aç mu diye sormayın 😅 sanki bebeğimizi aç bırakıyormuşuz gibi
Toprakseyran ecemm-6161 birgün benden dayak yiyecek zaten ama ne zamana kısmet bilmiyorum o yüzden korkudan benimle yüz yüze tartışamıyor sevgili elticiğim 😂😂 biraz iri kemikliyim birde baya bir elim ağır bütün bunları da göz önünde bulunduruyor galiba. Bakalım ne zamana tadına varacak Allah bilir 🤣😂
annakarenina Ellerini yüzünü öpmeyinnnn😭😭😭 ben diyemiyorum kimseye, ne kendi babama ne babannesine :((( şapur şupur öpüyolarr, yok diyemiyorum öpmeyin diye…
annakarenina Sigara içip gelip kucağınıza almayınn…Halası geldi yurtdışından ve kısa süre kalacağı için sesimi çıkaramadım, sigara içti içti geldi…babamız da çok titizdir ama o da diyemiyor😫
annakarenina İçimi buraya dökeyim bari dedim, hiçbir işe yaramayacak olsa da…bu kuralları uygulamaya kalkarsan kötü oluyorsun, art niyetli oluyorsun, bunlar aşamayacağımız konular maalesef. Hele virüs yüzünden eşimle az mı kavga ettik..