Ozlemfidan bidibidibidi Vitamin degerlerime bakmadan vermisti. Demek ki genelde olabilen bir durum galiba
Ozlemfidan bidibidibidi Hangi haftada verilebilir bilmiyorum. Ben 16 haftalikken başlamistim. Gorumcem suan 12 haftalik hamile agrilari olunca doktor ona da vermis. Yakın zamanda gideceksen hastaneye istersen doktorunun vermesini bekle.
Miniminnak22 Bende o zamanlarda mahvolmuştum bel ağrısından. Ama normal demişti doktorum Çok çok fazla olursa gel demişti
Ceylancns bidibidibidi ilk çocuğunuz kaç yaşında acaba ? Benimde kızım 10.5 aylık ve hamile olduğumu öğrendim
Maviyesil121212 bidibidibidi benim de ağrıdı belim hep, doktora sordum cok normal dedi, nasıl geçer dedim doğurana kadar geçmez dedi, doğurdum geçti :) 2. Hamileliklerde sanırım daha cok oluyor; ilk cocugu kaldır indir sürekli hareket halinde dinlenemiyor insan
Linamommmm bidibidibidi ilk 1 ay çok kötü bel ağrım vardı sonra ara ara şiddetli oluyordu doktorum şey demişti “bir kaç ay regl dönemine doğru bu ağrıları çekersin”
Linamommmm bidibidibidi vala Allah yardım etsin boşuna cennet anaların ayaklarının altına serilmemiş😊
bidibidibidi Linamommmm Rabbim öyle bir sabır vermişki… Gece ağlıyor oğlum ben sinirlenmek yerine üzülüyorum neyi var da ağlıyor acaba acısını ağrısını nasıl geçirebilirim telaşına giriyorum hamile olmama rağmen. Erkekler öyle mi?
Linamommmm bidibidibidi yani tabiki babadan babaya değişir canım üzme kendini lütfen hamileymişsin de bebeklerin öyle dönemleri olabilir sen onun annesisin her şeyin en iyisini ona ne iyi gelir hep sen bilirsin 🌸
sonsuz17 bidibidibidi 5+5 yorgun düştüğüm günler ağrıyor dün süpürge açmıştım misal akşam ağrımaya başladı ama çok yok kızımda aşırı vardı ambulans çağıracak durumda baya da sürmüştü oluyor öyle ağrılar
bidibidibidi sonsuz17 bu durumun kız çocuk veya erkek çocuğa hamile olmakla alakası var mı acaba ? Çok merak ettim 😀