bir_melek_annesi bidibidibidi parol içebilirsin canım dayanamıyorsam. Yarında devam ederse mutlaka doktoruna görün
bidibidibidi bir_melek_annesi bugün doktora gittim sormayı unuttum. Dayanılmaz bir ağrı değil ama eğilip kalkarken ağrıyor.
sademinannesi bidibidibidi ben 9 ay boyunca bel ağrısı çektim direniyordum parol içmemek için falan doktor magnezyum yazmıştı onu içince biraz hafifliyordu ağrılarım
Ozlemfidan bidibidibidi Vitamin degerlerime bakmadan vermisti. Demek ki genelde olabilen bir durum galiba
Ozlemfidan bidibidibidi Hangi haftada verilebilir bilmiyorum. Ben 16 haftalikken başlamistim. Gorumcem suan 12 haftalik hamile agrilari olunca doktor ona da vermis. Yakın zamanda gideceksen hastaneye istersen doktorunun vermesini bekle.
Miniminnak22 Bende o zamanlarda mahvolmuştum bel ağrısından. Ama normal demişti doktorum Çok çok fazla olursa gel demişti
Ceylancns bidibidibidi ilk çocuğunuz kaç yaşında acaba ? Benimde kızım 10.5 aylık ve hamile olduğumu öğrendim
Maviyesil121212 bidibidibidi benim de ağrıdı belim hep, doktora sordum cok normal dedi, nasıl geçer dedim doğurana kadar geçmez dedi, doğurdum geçti :) 2. Hamileliklerde sanırım daha cok oluyor; ilk cocugu kaldır indir sürekli hareket halinde dinlenemiyor insan
Linamommmm bidibidibidi ilk 1 ay çok kötü bel ağrım vardı sonra ara ara şiddetli oluyordu doktorum şey demişti “bir kaç ay regl dönemine doğru bu ağrıları çekersin”