Linamommmm bidibidibidi vala Allah yardım etsin boşuna cennet anaların ayaklarının altına serilmemiş😊
bidibidibidi Linamommmm Rabbim öyle bir sabır vermişki… Gece ağlıyor oğlum ben sinirlenmek yerine üzülüyorum neyi var da ağlıyor acaba acısını ağrısını nasıl geçirebilirim telaşına giriyorum hamile olmama rağmen. Erkekler öyle mi?
Linamommmm bidibidibidi yani tabiki babadan babaya değişir canım üzme kendini lütfen hamileymişsin de bebeklerin öyle dönemleri olabilir sen onun annesisin her şeyin en iyisini ona ne iyi gelir hep sen bilirsin 🌸
sonsuz17 bidibidibidi 5+5 yorgun düştüğüm günler ağrıyor dün süpürge açmıştım misal akşam ağrımaya başladı ama çok yok kızımda aşırı vardı ambulans çağıracak durumda baya da sürmüştü oluyor öyle ağrılar
bidibidibidi sonsuz17 bu durumun kız çocuk veya erkek çocuğa hamile olmakla alakası var mı acaba ? Çok merak ettim 😀
sonsuz17 bidibidibidi Vallahi bu durumu 3 ay sonra öğrenebilirim bu Bebeğimin cinsiyeti ne bağlı kızım da çok ağrıyordu Benim bunda Ağrı yok şu an😁
bidibidibidi sonsuz17 benimde diğer hamileliklerimde hiç ağrımadı bında ağrıdı. İlki düştü. İkincisi oğlum oldu. Bunu merak ediyorum cinsiyetle alakası varmı acaba 😀