3MelekAnnesi3 Laden hiç bir belirti yasamadan 7 10 günlükken ilk dişini patlattı oglum suan 18 aylık 16 dişi var en zorlandıgımız dişleri köpek dişleri oldu 1 ay içinde 3 kez ateslendi ve hasta oldu 😔
Sedakuru Ac250918 benim oğlumda şuan tam 3 aylık bı haftadır özellikle sıklaştı eli hep ağzında ve sürekli tükürük salya dış hiç aklıma gelmedi çok erken diye ama olabilirmi ki 😳🤔
Gullcann simgesell Olabilir canım. Oğlum 3 ay 12 günlük. Ondada salya huysuzluk damak sismis beyaz beyaz duruyor el sürekli ağızda ağlıyor. Annem dedi diş gelecek. Doktora gittim evet var gelmeyi bekleyenler dedi. Bende bu sıralarda çıkarmışım dişimi. Genetik diş. Doktorda oyle soyledi. Sende öksürük diyince farkettim 2 gündür ara sıra bir öksürük oluyor tatlı tatlı bikac kere ilişkisi varmi acaba
simgesell Gullcann ilişkili olabilir üşütme falan olsa başka belirti de olmaz mı acaba korkuyorum doktora goturcem büyük ihtimalle
Busraabdullah Laden şuanda bizde aynı belirtiler var cnm ateş ağrı öksürük sanırım köpek dışımız yarısı patlamış yarısı patliyo en zor dış 😥dişte öksürük oluyomu cnm
Gizem46 Laden en çok elime ağzına sokmasi ve salya gece sbaha kadar uyumamsi sbahta aksama kadar uyumamasi yani hic uyumamasi🤣🤣 en cok belirti gece verdi 4 aylık baya başladı diş sancısı 6 aylik olunca altan 2 tane çıktı inciler ve halada devam edecek erken çıkarıyor dişleri ya erkende döker diyorlar 🤣
Gizem46 arinm ya canım benim bnde bikere oldum dahada olmadm yani bu emzirme btince mi adet olucaz anlamadm gtti şiştim vallaa adet olunca insanin ici temizleniyor sanrm sezeryan dogm oldugu için sanki icimde daha hamile olduğum zmanda bu yana birsürü kan kalmış da dışarı çıkmıyor bi his var ne zman görecem adet bi sefer geldisefer yarim yamalak .
Yusracar24 Laden merhaba canım, 5. haftada bir hafta arayla iki alt dişi ile tanıştık :) aşırı salya, gece defalarca uyanma, ateş, huysuzluk :) hersey vardı 😅
Fatma_akburak Laden benım kızımında ayın 7sınde 3 aylık olucak hep elı agzında sureklı tükrükler cıkartıyo ve agzının suyu akıyo ya
Derin_son Laden bizim 5 aylıkken ilk dişlerimiz çıktı tabi sıfır belirtiyle salya da dahil öyle olunca hiç farkedemedik parmağımı ısırınca farkettik şuan 14 dişimiz var çok şükür hiçbirinde belirti olmadı
Asleres Laden 5 aylıkken patladı bizim Dr ateş , huysuzluk Ve pişik yaptı . Şimdi her diş öncesi bi pişiği oluyor hafif. 7 buçuk aylığız 6 dişimiz var herhalde patlıcak yine bir tane daha çok huysuz 🤷🏼♀️
Asleres Asleres biraz bu diş çıkışı genetik sanırım çünkü benim de 7 aylıkken 6. -7 tane dişim varmış 😂
05012021 Laden 9 aylığız ve şuan patlattı sayılır ucu çıktı ama çok zor patlatıyor ateş ishal iştahsızlık sürekli ağlama modunda😩ne zaman geçiyor ne kadar sürüyor acaba bu süreç tüm dişler çıkana kadar mı
Laden 05012021 evet tüm dişler çıkana kadar böyle belirtiler oluyor bazı dişlerde. Özellikle azı ve köpek dişleri çok hasta yapıyor malesef
mucizelerimhu Laden Oğlum 9 ay 18 günlük ama hala diş yok. Ama anlamadığım bişey var ağzında beyaz yaralar çıktı sonra kırmizılaşti diş belirtisi mi bilmiyorum doktor sıprey verdi olunca kullan diye
Derya-37 Laden 4 aylıktı oglum viral döküntü gecırdım ateslendı yuzu vucudu heryer kızardı alerji gbı megersem diş patlayammıs 1 hafta sonrada dişi cıktı
Ccerena simgesell benim kızımda öksürüyor ve tıkanıyor ara ara tükürdüğünü boğazına kaçırıyor doktora sordum boğazdaki hırıltı bile dişten dedi salya hırıltı yapıyormuş
simgesell Ccerena bende şimdi doktora götürdüm diş hazırladığında olduğu için hem yutkunma hem nefes alma bazen aynı anda yapamıyorlar dedi şükür içim rahatladı hasta mı diye içim içimi yemişti