simgesell Aselzey inşallah rabbim nerede varsa şifa versin . Alerji belirtileri de var üst üste geldi salya olayıyla öksürük olunca alerjiden mi salya mi bilemedim Çarşamba günü test yapilcak alerji için hayırlı haberler inşallah
gokaybulutbey Laden 5 aylıkken fark ettim ki patlamış hiç anlamamıştım şuan yine çıkmak üzere sanırım ilki nasıl sorunsuz geçtiyse ikinciler bir o kadar sorunlu ateş huysuzluk uykusuzluk pili biten bir anne 😀
Ezgitpc Laden kızım 4,5 aylıkken patlatmıştı hiç anlamamıştık bile emerken fark ettim şimdi oğlum 3 aylık alt ön damağı şişti doktora götürdüm alt dişleri patlamış dedi ama aşırı huzursuz ve ağzı çok sıcak oluyor 🤦🏻♀️
A1ber Laden bugün patlattı yada ben bugün gördümmm ama iki gün öncede bakmıştım yoktu belirtisi yok şuan sadece agresif oldukça onun dışında şükür birşeyi yok
Birdunyabircennetannesi Laden Yaaa bizimde 3 ay 20 günlüğüz salyaları falan baya akıyor eli hep ağzında bide uykusundan bir anda ağlayarak kalkıyor sonra geri uyuyor direk diş sıkıntısı olabilir mi
arinm Laden tek derdin bu olsn yaa bn adet olmadm 2 bebeğim var daha hamilemiyim die cıldıracm şimdi🤣🥲
Gizem46 arinm ya canım benim bnde bikere oldum dahada olmadm yani bu emzirme btince mi adet olucaz anlamadm gtti şiştim vallaa adet olunca insanin ici temizleniyor sanrm sezeryan dogm oldugu için sanki icimde daha hamile olduğum zmanda bu yana birsürü kan kalmış da dışarı çıkmıyor bi his var ne zman görecem adet bi sefer geldisefer yarim yamalak .
LemanAmir Laden benim oglum 6ayina 1hafta kala cikardi ilk dishini.Shimdi 6ay 12gunluyuz 2 alt dishimiz vAr❤️
hevookeee Laden ilk dişimiz 8 aylıkken çıkmıştı. Öncesinde diş etinde beyazlık şişlik salya akması sürekli elini ağzına götürmesi vede ateş belirtileri vardı.
3MelekAnnesi3 Laden hiç bir belirti yasamadan 7 10 günlükken ilk dişini patlattı oglum suan 18 aylık 16 dişi var en zorlandıgımız dişleri köpek dişleri oldu 1 ay içinde 3 kez ateslendi ve hasta oldu 😔
Sedakuru Ac250918 benim oğlumda şuan tam 3 aylık bı haftadır özellikle sıklaştı eli hep ağzında ve sürekli tükürük salya dış hiç aklıma gelmedi çok erken diye ama olabilirmi ki 😳🤔
Gullcann simgesell Olabilir canım. Oğlum 3 ay 12 günlük. Ondada salya huysuzluk damak sismis beyaz beyaz duruyor el sürekli ağızda ağlıyor. Annem dedi diş gelecek. Doktora gittim evet var gelmeyi bekleyenler dedi. Bende bu sıralarda çıkarmışım dişimi. Genetik diş. Doktorda oyle soyledi. Sende öksürük diyince farkettim 2 gündür ara sıra bir öksürük oluyor tatlı tatlı bikac kere ilişkisi varmi acaba
simgesell Gullcann ilişkili olabilir üşütme falan olsa başka belirti de olmaz mı acaba korkuyorum doktora goturcem büyük ihtimalle
Busraabdullah Laden şuanda bizde aynı belirtiler var cnm ateş ağrı öksürük sanırım köpek dışımız yarısı patlamış yarısı patliyo en zor dış 😥dişte öksürük oluyomu cnm
Gizem46 Laden en çok elime ağzına sokmasi ve salya gece sbaha kadar uyumamsi sbahta aksama kadar uyumamasi yani hic uyumamasi🤣🤣 en cok belirti gece verdi 4 aylık baya başladı diş sancısı 6 aylik olunca altan 2 tane çıktı inciler ve halada devam edecek erken çıkarıyor dişleri ya erkende döker diyorlar 🤣
Yusracar24 Laden merhaba canım, 5. haftada bir hafta arayla iki alt dişi ile tanıştık :) aşırı salya, gece defalarca uyanma, ateş, huysuzluk :) hersey vardı 😅
Fatma_akburak Laden benım kızımında ayın 7sınde 3 aylık olucak hep elı agzında sureklı tükrükler cıkartıyo ve agzının suyu akıyo ya
Derin_son Laden bizim 5 aylıkken ilk dişlerimiz çıktı tabi sıfır belirtiyle salya da dahil öyle olunca hiç farkedemedik parmağımı ısırınca farkettik şuan 14 dişimiz var çok şükür hiçbirinde belirti olmadı
Asleres Laden 5 aylıkken patladı bizim Dr ateş , huysuzluk Ve pişik yaptı . Şimdi her diş öncesi bi pişiği oluyor hafif. 7 buçuk aylığız 6 dişimiz var herhalde patlıcak yine bir tane daha çok huysuz 🤷🏼♀️
Asleres Asleres biraz bu diş çıkışı genetik sanırım çünkü benim de 7 aylıkken 6. -7 tane dişim varmış 😂