Ccerena simgesell benim kızımda öksürüyor ve tıkanıyor ara ara tükürdüğünü boğazına kaçırıyor doktora sordum boğazdaki hırıltı bile dişten dedi salya hırıltı yapıyormuş
simgesell Ccerena bende şimdi doktora götürdüm diş hazırladığında olduğu için hem yutkunma hem nefes alma bazen aynı anda yapamıyorlar dedi şükür içim rahatladı hasta mı diye içim içimi yemişti
Betul5846000 Laden 4ayda salya aşırı ağlama ile bailadı 6aylıkken çıkardı ogün bugündür ağlıyor😂 şuan 9aylık üstleride çıkardı bizide çileden tabi🥱😫 çok zor
_Koncuy_ simgesell benim oğlumda da 4 aylıkken başladı salyası kaşınması ama 8.5 aylıkken patladı dişleri. Dişleri patlamadan bir iki gün önce ishal olmuştu iştahsızlık vardı
Selinglr Laden 7 aylıkken cıktı pek bir belirti yaşamadım huysuzluk dışında tak tak sesi sanırım herkesı mutlu etti 🤣🤣
Laden 05012021 evet tüm dişler çıkana kadar böyle belirtiler oluyor bazı dişlerde. Özellikle azı ve köpek dişleri çok hasta yapıyor malesef
3MelekAnnesi3 Laden aynen canım rabbim tüm bebeklere kolaylıkla cıkarmaya mısır gibi patlamayı nasip etsin yoksa biz büyükler Bi cürük agrısına dayanamazken onlar damagı yarıp bastan diş cıkarıyo ne kadar canları yanıyodur kim bilir 😔
mucizelerimhu Laden İnternetten baktım Şimdi bi arkadaşımdada vardı. Ama yok çok şükür aynı şey doğum bebeğimdeki heralde diştendir takip ederim yine ben