sokomel arkadaşlar size bir sır. karnonhidrstı tamamen kestiğinizde 1 hafta sonra 3-4 kilo verdiğinizi görürsünüz ama bu kilo kaybı değildir karbonhidrat tüketmediğiniz için vücut su tutmaz. konu sahibinin de bir akşam 3 poğaça yediğinde ertesi gün iki kilo fazla çıkacağını söyleyebilirim ama ispatlayamayam. 😂 isterseniz deneyin birkaç gün sıfır karbonhidrat tüketin. farkı görürsünüz. o yüzden şu kadar kilo verdim diyen kişilerin iddiasından 3-4 kilo daha az verdiğini düşünün.
Han30 sokomel zaten karbonhidrat kilo yapan degilmi? E kesince kg vermekde çok normal. Yersen kg alırsın yemezsen almazsın, neden durduk yere yiyip kg olarak tartıda görüp moralimi bozayım? Kimseyle kg yarışı içinde degilim 3-4 kg az veriliyorsada verilsin benim için sorun degil sizin için sorunsa yapacak bir şey yok😉
sokomel Han30 siz benim dediğimi anlamamışsınız. evet az yediğinizde kilo verirsiniz ama vücudun su tutması diye bir şey var. ben ondan bahsediyorum. glikojen deposu diye bir araştırın. 3-4 poğaça yediğinizde 3 kilo almazsınız ama vücudun 3 kilo su tutmasına sebep olabilirsiniz.
Han30 Labrinth ahahha yemeyerek😃 valla diyetisyen ne yazdıysa onu yedim haftada 3-4 gün 1 saat yürüyüş yaptım
ilahiyatci_Mom Han30 bende cok sükür giriyorum ama hedef 36 ,eskisi gibi 34 olmak isterm amaa o zmn 48 kiloya düşmek gerek cok sağlıksız bi görüntüm vardı suan en iyisi 55-53 arası olmak 😀
Beyziikoo Han30 Yaaaa bak gördün mü 😂 Aynı kilo ile hamile kalmışız çok güzel kilo vermişsin maşallah umarım bende bir gün boğazıma tös derim 😂😂 66yım şu an hayatımdan yemeği çıkartmam gerekiyor diye düşünüyorum 😂😂😂😂😂
ilahiyatci_Mom Esmamehmet ben paket gıdaları, ekmeği ,tatlıyı , sekeri kestim , porsiyonlarımı küçülttüm . Üzerine ilk bir ay leslie ve destekleyici spor yaptım düzenli sonra saglık sorunum olunca yapamadım suan devam ediyorum diyete arada spora devam
sokomel Han30 yine anlamadınız neyse. ben bir ay sonrasından bahsetmiyorum. iki günlük etkilisinden bahsediyorum. ben anlatamıyorum sanırım boşverin. ya da isterseniz glisemik indeks diye araştırın.
Elfydr Han30 tesekkur ederim. Doktorumuza danisirim. Mutlaka. Bol su ve düzenli beslenme önerdiler için belki sorun olmaz.
Ask35tego Han30 oğlum kolik doğdu Tüm gün gece gündüz ağlıyor lohusa kafası bende onunla aç herşey gaz yapar diye sadece su ile emzir üzül ağla Tüm gün gece gündüz uyumadı kucakta omuzda gezdir uyuma 🥺 şimdi aynaya bakıyorum yaşlanmış hissediyorum kendimi🙄 ama inşallah biraz düzelsin duzelecegim bende Bu arada su ile beslensem de ağladı yemek yesemde yeni yeni başladım ama kg alamıyorum hala Allah’ım başka dert vermesin
Han30 Beyziikoo ahahah bende çok yerdim ya😀yani gerçekten severim yemek yemeyi ama aynada kendimi beğenmeyince harekete geçtim
Han30 Ask35tego ya çok üzüldüm. Ama kolik bebek için ne yeseniz o aglarki. Belli bir saati var nedensiz aglar. Yıpratıcı bir süreç ayrıca tüm anneler olarak uykusuzluktan çöktük