Beyziikoo Han30 Valla ben para versem onun için bile yazmam yani sizi de haklı bulurum ne var ki bunda 😂 Ben de aynılarını söyledim zaten sadece para değil mesele herkesin kendine göre listesi oluyor sonuçta 🙂
ilahiyatci_Mom Esmamehmet ben paket gıdaları, ekmeği ,tatlıyı , sekeri kestim , porsiyonlarımı küçülttüm . Üzerine ilk bir ay leslie ve destekleyici spor yaptım düzenli sonra saglık sorunum olunca yapamadım suan devam ediyorum diyete arada spora devam
Han30 Labrinth ahahha yemeyerek😃 valla diyetisyen ne yazdıysa onu yedim haftada 3-4 gün 1 saat yürüyüş yaptım
sokomel arkadaşlar size bir sır. karnonhidrstı tamamen kestiğinizde 1 hafta sonra 3-4 kilo verdiğinizi görürsünüz ama bu kilo kaybı değildir karbonhidrat tüketmediğiniz için vücut su tutmaz. konu sahibinin de bir akşam 3 poğaça yediğinde ertesi gün iki kilo fazla çıkacağını söyleyebilirim ama ispatlayamayam. 😂 isterseniz deneyin birkaç gün sıfır karbonhidrat tüketin. farkı görürsünüz. o yüzden şu kadar kilo verdim diyen kişilerin iddiasından 3-4 kilo daha az verdiğini düşünün.
Han30 sokomel zaten karbonhidrat kilo yapan degilmi? E kesince kg vermekde çok normal. Yersen kg alırsın yemezsen almazsın, neden durduk yere yiyip kg olarak tartıda görüp moralimi bozayım? Kimseyle kg yarışı içinde degilim 3-4 kg az veriliyorsada verilsin benim için sorun degil sizin için sorunsa yapacak bir şey yok😉
sokomel Han30 siz benim dediğimi anlamamışsınız. evet az yediğinizde kilo verirsiniz ama vücudun su tutması diye bir şey var. ben ondan bahsediyorum. glikojen deposu diye bir araştırın. 3-4 poğaça yediğinizde 3 kilo almazsınız ama vücudun 3 kilo su tutmasına sebep olabilirsiniz.
ilahiyatci_Mom Han30 bende cok sükür giriyorum ama hedef 36 ,eskisi gibi 34 olmak isterm amaa o zmn 48 kiloya düşmek gerek cok sağlıksız bi görüntüm vardı suan en iyisi 55-53 arası olmak 😀
Beyziikoo Han30 Yaaaa bak gördün mü 😂 Aynı kilo ile hamile kalmışız çok güzel kilo vermişsin maşallah umarım bende bir gün boğazıma tös derim 😂😂 66yım şu an hayatımdan yemeği çıkartmam gerekiyor diye düşünüyorum 😂😂😂😂😂
sokomel Han30 yine anlamadınız neyse. ben bir ay sonrasından bahsetmiyorum. iki günlük etkilisinden bahsediyorum. ben anlatamıyorum sanırım boşverin. ya da isterseniz glisemik indeks diye araştırın.