Egehaninannesii Han30 Şuan cips kola çekirdek yiyerek bunları okuyorum. Bu kadar yiyip 58 kiloya dustum çünkü neden sıkıntıdan
Halimbyd Halimbyd bu arada doğum yapalı 43 gün oldu ve emziriyorum. Çok kafaya takılmadığı sürece kilolar veriliyor herhalde ya. Senin adına ve kendi adıma çok sevindim. Daha da verelim inşaaallah😂
Han30 Halimbyd tebrik ediyorum seni kısa sürede vermişsin ☺️Ben yedigim içtigim yattığım için hemen veremedim😃
Beyziikoo Han30 Valla ben para versem onun için bile yazmam yani sizi de haklı bulurum ne var ki bunda 😂 Ben de aynılarını söyledim zaten sadece para değil mesele herkesin kendine göre listesi oluyor sonuçta 🙂
ilahiyatci_Mom Esmamehmet ben paket gıdaları, ekmeği ,tatlıyı , sekeri kestim , porsiyonlarımı küçülttüm . Üzerine ilk bir ay leslie ve destekleyici spor yaptım düzenli sonra saglık sorunum olunca yapamadım suan devam ediyorum diyete arada spora devam
Han30 Labrinth ahahha yemeyerek😃 valla diyetisyen ne yazdıysa onu yedim haftada 3-4 gün 1 saat yürüyüş yaptım
sokomel arkadaşlar size bir sır. karnonhidrstı tamamen kestiğinizde 1 hafta sonra 3-4 kilo verdiğinizi görürsünüz ama bu kilo kaybı değildir karbonhidrat tüketmediğiniz için vücut su tutmaz. konu sahibinin de bir akşam 3 poğaça yediğinde ertesi gün iki kilo fazla çıkacağını söyleyebilirim ama ispatlayamayam. 😂 isterseniz deneyin birkaç gün sıfır karbonhidrat tüketin. farkı görürsünüz. o yüzden şu kadar kilo verdim diyen kişilerin iddiasından 3-4 kilo daha az verdiğini düşünün.
Han30 sokomel zaten karbonhidrat kilo yapan degilmi? E kesince kg vermekde çok normal. Yersen kg alırsın yemezsen almazsın, neden durduk yere yiyip kg olarak tartıda görüp moralimi bozayım? Kimseyle kg yarışı içinde degilim 3-4 kg az veriliyorsada verilsin benim için sorun degil sizin için sorunsa yapacak bir şey yok😉
sokomel Han30 siz benim dediğimi anlamamışsınız. evet az yediğinizde kilo verirsiniz ama vücudun su tutması diye bir şey var. ben ondan bahsediyorum. glikojen deposu diye bir araştırın. 3-4 poğaça yediğinizde 3 kilo almazsınız ama vücudun 3 kilo su tutmasına sebep olabilirsiniz.
ilahiyatci_Mom Han30 bende cok sükür giriyorum ama hedef 36 ,eskisi gibi 34 olmak isterm amaa o zmn 48 kiloya düşmek gerek cok sağlıksız bi görüntüm vardı suan en iyisi 55-53 arası olmak 😀
Beyziikoo Han30 Yaaaa bak gördün mü 😂 Aynı kilo ile hamile kalmışız çok güzel kilo vermişsin maşallah umarım bende bir gün boğazıma tös derim 😂😂 66yım şu an hayatımdan yemeği çıkartmam gerekiyor diye düşünüyorum 😂😂😂😂😂