Si_se_ta_be Han30 Bebeğiniz kaç aylık? Ben regl falan olursam biraz daha zayıflarım diye düşünüyorum o yüzden şuan zayıflamaya çalışmıyorum.
Han30 alparlaninannesi hayır tabiki yaptım. Ama zaten alerjik bir bebek degildi. Halen domates vermiyorum yumurta beyazı veriyorum yani deneyerek tabi devam ediyorum
tubbaaa Han30 hahaha sorma ya alt göbek özellikle sezeryan yaptım alt göbek egzersizi yapıyorum gün içinde fırsat buldukça 😁
Si_se_ta_be Han30 Büyümüş baya. Ben daha 2 ay oldu 2 3 aya hepsini veririm diye düşünüyorum sonrada sporla göbeğimi sıkılaştırıcam.
Ebruli3452 Han30 maşallah ya keşke bende verebilsem. Her zaman kilom vardı :(( hamilelikte çok kilo almadım 59 la hamile kaldım 56 ya indim sonra 68 ile doğurdum şuan 62 kiloyum doğumdan sonra 59 a inmişti ama sanırım tatlıya düşkünlük geri almışim 😁 boyum 150 olduğu için bu kilo bana çok fazla en az 8 vermem lazım of offfff tatlıdan nasıl vazgecicemmm
Halimbyd Han30 normal yeme içmeme devam ederek verdim ben deeee. 48 ile hamile kaldım 68 ile doğuma girdim şu an 51 52 kilo falanım tekrar aynı kiloma dönmeye çalışıyorum. Eski kıyafetlerimin hepsi oluyor ama tekrar eski kilomda olmak istiyorum.
Halimbyd Halimbyd bu arada doğum yapalı 43 gün oldu ve emziriyorum. Çok kafaya takılmadığı sürece kilolar veriliyor herhalde ya. Senin adına ve kendi adıma çok sevindim. Daha da verelim inşaaallah😂
Han30 Halimbyd tebrik ediyorum seni kısa sürede vermişsin ☺️Ben yedigim içtigim yattığım için hemen veremedim😃
Egehaninannesii Han30 Şuan cips kola çekirdek yiyerek bunları okuyorum. Bu kadar yiyip 58 kiloya dustum çünkü neden sıkıntıdan
Beyziikoo Han30 Valla ben para versem onun için bile yazmam yani sizi de haklı bulurum ne var ki bunda 😂 Ben de aynılarını söyledim zaten sadece para değil mesele herkesin kendine göre listesi oluyor sonuçta 🙂
ilahiyatci_Mom Esmamehmet ben paket gıdaları, ekmeği ,tatlıyı , sekeri kestim , porsiyonlarımı küçülttüm . Üzerine ilk bir ay leslie ve destekleyici spor yaptım düzenli sonra saglık sorunum olunca yapamadım suan devam ediyorum diyete arada spora devam