tubbaaa Han30 bende aynı canım diyetisyenle 4 hafta da 7 bucuk kg verdim beşinci haftam bu 2 hafta daha gidicem sonra kendim devan edicem inşallah ☺️👏 76.3 den 68 bucuk oldum şuan
Han30 tubbaaa ayy senide tebrik ediyorum ☺️ Bende kalan son 2 kg kendim vermek istiyorum 57 olsam yeter. Belki daha sonra daha sıkı başlar 55 olurum 57 kalıp korumak istiyorum
Han30 Yeniaanne bebegim 7.5 aylık. Gayette verdim zaten diyordum oglum 6 aylık olsun ek gıdaya başlayalım. Emerek uyuyan bir bebek gerçekten sütüm azalmadı çünkü aç kalmadım ki
Sherlock1180 Han30 bende diyetisyene başladım dilerim bende 1 ayda 8 kilo veririm 3. Günüm deyim😊sizi de tebrik ederim
Han30 Sherlock1180 verirsin vazgeçme ilk zamanlar ben aç hissettim tatlı krizim oldu. 1. Haftamda diyetisyenden izin alıp 1 top dondurma yedim daha sonra yemedim öyle . Züber lokma almıştım kahve yanına 1 tane yiyorum hergün
Han30 Woody ayy kesinllikle. Belki ilk zamanlar çok yemeseydim çoktan verirdim ama işte sütüm azalır korkusu ile hep yedim🥲 iyikide yemişim😀 şimdide emziriyorum ama gayet iyi sütüm
[silindi] 3 ay diyetisyenle diyet yaptim sadece 5 kg verebildim emzirdigim halde 🤷♀️ Darısı başıma 🌸
Han30 Denizmooom bebişim 7.5 aylık ek gıda alıyor ama tabi gün içinde emiyor ve emerek uyuyor gecede emiyor